18/19 學年non jupas & 副學士專區 (1)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
Offer god
Ielts 7 god
Gpa>3.8 god
Offer god
Gpa god

Cuibba
Ust bnm
Hku anf
City mkt

巴打gpa幾多?

~4
Offer god
Gpa god

Cuibba
Ust bnm
Hku anf
City mkt

巴打gpa幾多?

~4

亂入 我都想
報ust 係咪越早提交申請越好 ? 越早報係咪會快d收offer ?

聽講係 只限IT
加油
讀Social science 想試下報Early round,
cgpa3.75有冇邊間可以試下/穩?
小弟讀緊sf degree
諗住今年nonju 報gap year
grad gpa 3.17
cccu社科 有無咩係穩陣可以入
係sf讀得唔開心
thx
Gap year lm
報ust 係咪越早提交申請越好 ? 越早報係咪會快d收offer ?

中大中文系同歷史系係咪唔收阿蘇仔?
咁多年個offer表都冇見過

試下啦 可能你係第一個呢
有冇D過3就有interview既商科垃圾ugc
有冇D過3就有interview既商科垃圾ugc

大把人勁過你
city係咪唔睇ielts?

city好睇重ielts

ielts 有7 係咪去non related 既科都易d
city係咪唔睇ielts?

city好睇重ielts

ielts 有7 係咪去non related 既科都易d

定考7.5先有用,7好似個個都有禁
想問下yr1 走係咪一定要full cert igcse 1月果期好似岩岩過左deadline 報5月果期趕唔趕得到
想問下yr1 走係咪一定要full cert igcse 1月果期好似岩岩過左deadline 報5月果期趕唔趕得到

有人無full cert都走到 唔係一定
Year 2 aviation cgpa 3.78
英文有4,報cu hospitality有冇機
同埋唔肯定hku有咩related既可以報

CU hospitality每年收2-3個 仲要係收中大HD洗上黎個班多 聽聞今年收左2個cu hd 1個cc
利申: 今年失敗左
中文2 yr2升yr3係咪都唔大影響

唔係報3大同中文科應該冇咩影響
讀Social science 想試下報Early round,
cgpa3.75有冇邊間可以試下/穩?

可以試下CU gender/ global studies
HKUSS都可以一試
巴打邊間cc?
Poly寧願收唔夠人都唔無下限咁派offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞