18/19 學年non jupas & 副學士專區 (1)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
求救HKCC社科CGPA3.3 有無水泡科?
祝好人過3爆4 有offer

Polyu spa有派到去3.2

你eng lv幾
Ielts 幾多先 間間u都唔淨止睇gpa

中英lv4 無考ielts
spa唔係3.4咩?
polyu 原來submit左真係乜春都改唔到 點算
好想改個choice排序

咁玩命
POLYU OFFER
CITYU OFFER

咁玩命

唔洗咁急喎
想問下polyu first choice放左senior entry
之後second choice 有冇得放year1 entry?

咁玩命

唔洗咁急喎

求救HKCC社科CGPA3.3 有無水泡科?
祝好人過3爆4 有offer

Polyu spa有派到去3.2

你eng lv幾
Ielts 幾多先 間間u都唔淨止睇gpa

中英lv4 無考ielts
spa唔係3.4咩?

知唔知HKU global creative industries收幾高gpa
cgpa 3.87夠唔夠
City 商科有冇跟報幾多科?可唔可以報哂咁多科
讀緊Space nutrition year 2
Cgpa3.6x
但dse英文2左 會考番ielts
想問有冇機入CU/HKU science (nutrition) ?

ielts有6.5應該有機

冇限 可以

冇限 可以

報晒咪成千幾二千銀

冇限 可以

報晒咪成千幾二千銀

所以city係用錢買機會

咁玩命

唔洗咁急喎

send email去問下有冇得改啦

冇限 可以

報晒咪成千幾二千銀

每科仲有分first year entry 同 as
等睇巴打一擲千金

冇限 可以

報晒咪成千幾二千銀

等睇巴打一擲千金

好似報完as1/2就冇得報first year

冇限 可以

報晒咪成千幾二千銀

等睇巴打一擲千金

錢小事。。。。入到遲d都搵得返啦
因為我tick"will complete study before sept. 2018."

POLYU 有欄"i will update qualification status and results on or before_____" 我今年IVE YEAR2, 唔知幾時有RESULTS 咁應該點填好
想問水泡科係咪根據呢個post上面既non ju資料?有無其他官方數據?

因為我tick"will complete study before sept. 2018."

POLYU 有欄"i will update qualification status and results on or before_____" 我今年IVE YEAR2, 唔知幾時有RESULTS 咁應該點填好

我填左六月
利申 ive yr2
今年有無人會報city creative media想搵戰友
HKCC AENG CGPA3.45
想入CS/EE/BSE是咪冇乜希望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞