18/19 學年non jupas & 副學士專區 (1)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
想問下
CIE cgpa 3.5 社科 搏唔搏得過三大社科

唔記得打埋yr2 自我賜膠

CIE
3.5其他CC可以一搏,CIE慘啲
報City/Poly先啦,三大唔係0機會不過CIE人會比較難

我個科CIE新科黎 好易相認
唯有努力爆今個sem
多謝你

我唔係CIE㗎
不過純粹CIE係幾大Asso算偏弱
CCCU社科Yr2 CGPA預 3.6 DSE b5 19 Eng4
報First round得唔得
CU有啲咩社科搏得過?
City啲社科又穩唔穩陣?

心急人上

CITY PPP穩陣

AIS水泡啲定PPP?
利申想入番Sociology
想問space socsci yr1 cgpa得3.1
DSE中英都得2
POLY CITY 兩間搏唔搏得過
CCCU社科Yr2 CGPA預 3.6 DSE b5 19 Eng4
CU有啲咩社科搏得過?

心急人上

CITY PPP穩陣

AIS水泡啲定PPP?

CU有啲咩社科搏得過?

心急人上

CITY PPP穩陣

AIS水泡啲定PPP?

CU有啲咩社科搏得過?

心急人上

CITY PPP穩陣

AIS水泡啲定PPP?

咁爽
謝腸教
Lm
有冇邊間u唔洗睇full cert
有冇邊間u唔洗睇full cert

Ou 恆大 樹大 thei
今年浸大non jupas,ielts標準係7,細分就冇所謂,*其實non jupas係咪一年難過一年?
CIE year 2 商科 cgpa 3.35 可以揀咩科易入啲?同埋想問入教大社科有冇機?

自己CIE既topup

冇選擇中既最好選擇
今年浸大non jupas,ielts標準係7,細分就冇所謂,*其實non jupas係咪一年難過一年?

睇個勢係
AIS都不再水泡

啲爸打絲打係埋啲討論區一講水泡科,啲毒撚睇到留言就係現實中仆埋去報,瞬間變熱門科

睇個勢係
AIS都不再水泡

啲爸打絲打係埋啲討論區一講水泡科,啲毒撚睇到留言就係現實中仆埋去報,瞬間變熱門科

搭單問 City 水泡AIS PPP Soci 點排
Hku報non ju嗰時係咪唔洗揀係咪advanced standing
各位想gap year既巴打
如果想揾班戰友傾下戰略
抑或想得到少少心靈上既安慰
我地有個telegram group
希望大家下年一齊拎到ugc offer

https://t.me/joinchat/FjNlXQtQ38wt_p8gPd-bdQ
space cs GPA 3.26 係咪三大無望

唔止3大無望 8大都未必得

自資水泡就穩入,但都要ielts加持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞