18/19 學年non jupas & 副學士專區 (1)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike

ok thanks 原來係咁

都係十一月先報差唔多啦下話?

係咪所有都可以後備recommendations letter?

咁其實佢仲會唔會睇sem3成績
而家得3.65 想靠sem3再拉高少少
有冇ching聽過/見過 ou tran返去ugc既神蹟

我家姐ou —> shitty英文系
佢今年grad左

巴打可唔可以幫手問下你家姐係gpa幾多trans過去?

有冇ching聽過/見過 ou tran返去ugc既神蹟

我家姐ou —> shitty英文系
佢今年grad左

巴打可唔可以幫手問下你家姐係gpa幾多trans過去?

想問CGPA 3.71 商科 DSE英文得3 IELT未考遲啲考但冇信心有6.5
如果冇6.5咁係未冇機會上UGC Poly好似冇city咁睇重英文? 但我又唔係親生仔係cccu
我想問下sem4嘅成績睇唔睇
上網睇有人話會睇但有人話sem4純粹用嚟meet conditional offer
上網睇有人話會睇但有人話sem4純粹用嚟meet conditional offer

其實一般都會sem4出成績前就會出offer 除非係n手飯啦 唔係嘅sem4多數淨係要黎meet offer 而家sem3先過咗一個月 努力d今個sem追啦

其實一般都會sem4出成績前就會出offer 除非係n手飯啦 唔係嘅sem4多數淨係要黎meet offer 而家sem3先過咗一個月 努力d今個sem追啦

商科撚sem1考到成pat屎咁
sem2叫救到啲
但計過數 sem3就算爆4都冇3.5
更何況我完全冇信心可以爆到4

商科撚sem1考到成pat屎咁
sem2叫救到啲
但計過數 sem3就算爆4都冇3.5
更何況我完全冇信心可以爆到4

睇下database有咩水泡科啱啦 city逐科計嘅就乜都報咗先 我見3.3x~3.4都有機 不過一定要prep好interview
想問CGPA 3.71 商科 DSE英文得3 IELT未考遲啲考但冇信心有6.5
如果冇6.5咁係未冇機會上UGC Poly好似冇city咁睇重英文? 但我又唔係親生仔係cccu

Poly 唔理英文
City得mkt 一定要4/6.5
有無巴絲知道cu個non jupas account過左期 可唔可以用另一個email再開過
大家記唔記得報邊間u係要你upload file個Module Syllabuses上去
for收你既話trans credit用
一開始見到但我搵唔到份Module Syllabuses
到搵到想upload返又唔知邊間u同邊個位
有無巴絲知道cu個non jupas account過左期 可唔可以用另一個email再開過

我都就過
cv可以寫乜?
乜野活動都冇玩
就黎寫埋a0
Cu政政 3.6博唔博得過
cv可以寫乜?
乜野活動都冇玩
就黎寫埋a0

cv要upload咩
cv可以寫乜?
乜野活動都冇玩
就黎寫埋a0

cv要upload咩

optional
City應該讀埋今個sem先報定早啲報
心急人上

City唔洗咁早報
咁多間院校最慢既一定係city

今日好早開non ju喎
City應該讀埋今個sem先報定早啲報
心急人上

City唔洗咁早報
咁多間院校最慢既一定係city

今年好早開non ju喎

ive it CGPA3.59留名食NN手飯

要cgpa幾多先有senior entry
咁sociology呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞