18/19 學年non jupas & 副學士專區 (1)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
Poly喺咪得依一round?
三大係咪要up左ielts成績先會出offer?
想問cu係咪可以後補 推薦信
急, 但有冇影響
準備再戰IM
offer god
有冇上年已經係到拜緊既戰友
見到啲名全部都未見過就覺得得翻自己一個
好唏噓

係到

社科人想問見到好多社科都係無IELTS就有offer 例如poly spa bu icm city ais果d,係咪代表唔考IELTS都ok?因為自問英文底真係差,去考都係哂錢
ielts派彩有6.5好好彩

可唔可以知道ching既細分
社科人想問見到好多社科都係無IELTS就有offer 例如poly spa bu icm city ais果d,係咪代表唔考IELTS都ok?因為自問英文底真係差,去考都係哂錢

Dse冇3請考

Dse冇3請考

我知衰,而家都有穩緊英文,睇報紙,但係唔覺得自己可以考到6.5 or 6

Dse冇3請考

我知衰,而家都有穩緊英文,睇報紙,但係唔覺得自己可以考到6.5 or 6

操ielts個啲mock pp會快啲
想問cu advance offer (應該係first round ) 會唔會有interview ?定係睇gpa?

利申:諗住報藝術系

同問
好唏噓

係到

急, 但有冇影響

好唏噓

係到

加油啊
想問cu advance offer (應該係first round ) 會唔會有interview ?定係睇gpa?

同問

如果拎唔到advance offer既話 係咪會放返落main round同其他人再爭過 唔會有咩影響

同問

如果拎唔到advance offer既話 係咪會放返落main round同其他人再爭過 唔會有咩影響

想問下佢個advanced standing係咩意思
佢有得比你揀apply or not
急, 但有冇影響

好唏噓

係到

加油啊

呢到 仲想問下 如果上年有d連interview都無嘅科 會唔會再報多次
好唏噓

係到

加油啊

呢到 仲想問下 如果上年有d連interview都無派俾你嘅科 會唔會再報多次
想問下讀商科asso 係咪對gpa要求好高?
相對嚟講讀社科asso易升返ugc多啲?
利申hkcc 商科asshole
想問下Cityu 同BU 嘅translation 邊個好啲?
City ais已經唔係水泡科
但想知除左ais 仲有咩科係3.3x報都穩陣?

上年ais 個水位去到邊?

時高時低
3.0x既有offer
3.3x既冇offer
自己參透

3.4x都冇offer呀好似 我就係睇唔透!
ielts係咪咁大影響? 利申英文有4
City ais已經唔係水泡科
但想知除左ais 仲有咩科係3.3x報都穩陣?

上年ais 個水位去到邊?

時高時低
3.0x既有offer
3.3x既冇offer
自己參透

3.4x都冇offer呀好似 我就係睇唔透!
ielts係咪咁大影響? 利申英文有4

咁誇張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞