18/19 學年non jupas & 副學士專區 (1)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
想問下讀商科asso 係咪對gpa要求好高?
相對嚟講讀社科asso易升返ugc多啲?
利申hkcc 商科asshole

知唔知HKU global creative industries收幾高gpa
cgpa 3.87夠唔夠

英文有冇4/IELTS 6.5 有嘅就有得in city mkt
想知Hku ba european studies gpa要幾多
ielts6.5真係咁有用? 即係可能gpa嘛嘛地但有6.5都會得?
英文有3
諗緊考唔考ielts好

英文有冇4/IELTS 6.5 有嘅就有得in city mkt

英文有4 但中文2 影響大唔大㗎

大學最低入學要求係3322
你中文得2
想問下讀商科asso 係咪對gpa要求好高?
相對嚟講讀社科asso易升返ugc多啲?
利申hkcc 商科asshole

跪求OU SSSDP yr1 想經non-ju Tran U 方法/手續?

你中文得2

報year 1 咪關事,year 2 既話其實中文2都無乜野,報啦。

你中文得2

報year 1 咪關事,year 2 既話其實中文2都無乜野,報啦。

你中文得2

想問問City Business (BANL) 係咪cgpa過3.7就有direct offer?
唔該晒
想問問City Business Analysis (BANL) 係咪cgpa過3.7就有direct offer?
唔該晒

打漏咗
Hkcc year 2 想報cu日研
但係miss左12月個n2試application
連去日本考都唔得 因為29號due左
以家諗住考7月個個n2試 有信心pass
7月前冇cert唔望senior year
咁既情況下報year 1 日研成功機會大唔大

以前睇post d人話實冇機所以冇再留意 今日睇non jupas資料無啦啦走去check發現其實仲有機會
想追返但發現已經過左n2試application due
好後悔以前冇去考 自知自己好on9 但仲有冇得救
真係好想入
求下大家幫幫忙
想問問City Business Analysis (BANL) 係咪cgpa過3.7就有direct offer?
唔該晒

打漏咗

除此3.7之外 如果想第一輪有 好似仲要數學有4以上
唔該晒

打漏咗

除此3.7之外 如果想第一輪有 好似仲要數學有4或以上
唔該晒

打漏咗

除此3.7之外 如果想第一輪有 好似仲要數學有4或以上

唔該晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞