18/19 學年non jupas & 副學士專區 (1)

1001 回覆
42 Like 4 Dislike
點解今年hku咁早deadline
仲要得main round 一round
space cs GPA 3.26 係咪三大無望

唔止3大無望 8大都未必得

呢個係我Yr1成績...
有冇cs相關水泡推介

自資水泡就穩入,但都要ielts加持

點都要ielts? 仲要at least 6.0?
想問hku有無好似cu咁限報幾多科 得第一科先有機in
想問space socsci yr1 cgpa得3.1
DSE中英都得2
POLY CITY 兩間搏唔搏得過

我想問聽講non ju第一輪好似係比勁高分既人報?
小弟得3.5係咪已經可以收收皮等第二輪?
同埋點先知佢開始報未
我想問聽講non ju第一輪好似係比勁高分既人報?
小弟得3.5係咪已經可以收收皮等第二輪?
同埋點先知佢開始報未

自己上網搵幾時開始同deadline啦 每間U都唔同
city終於un曬我

我都想知
BA係咪一定要first choice
BABed可唔可以second choice?
排位排到頭大
想問space socsci yr1 cgpa得3.1
DSE中英都得2
POLY CITY 兩間搏唔搏得過

唔得啦
拿拿聲考Ielts加持啦
city終於un曬我

Un?
city終於un曬我

Un?

佢呢年gap year架
上次個單仲未unsuccessful佢
Lm

我都想知
BA係咪一定要first choice
BABed可唔可以second choice?
排位排到頭大

好奇一問 hku ba通常收幾多分
Offer god
Gpa >3.8
Ielts 7
各位大佬點睇UST GCS Soci?
有無相關資料
數撚cgpa:3.4有無八大offer
Offer god
Gpa god

Cuibba
Ust bnm
Hku anf
City mkt
中文2 yr2升yr3係咪都唔大影響
Offer god
Gpa god

Cuibba
Ust bnm
Hku anf
City mkt

巴打gpa幾多?
報ust 係咪越早提交申請越好 ? 越早報係咪會快d收offer ?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞