香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #6

1001 回覆
27 Like 5 Dislike

連鎖戲院俾客見到玩電話真係幾肉酸
玩都醒少少唔好當住客玩
岩岩向影藝見到賣飛嗰個擺哂上台玩 不過俾幾十蚊睇戲你仲想點

我嗰間都係,大家都匿廁所玩或者匿d經理領班唔覺眼嗰到
其實聽落CC都唔係咁差 btw時薪幾多?

百記$41

但返夜有冇夜車津貼?冇就搵鬼返

發夢做過CC,百老匯,嘉禾
先唔講後面嗰兩間先
雖然都係西
但都冇CC咁西
想知我個夢再講

百記邊區
想知CC, 要賣埋海味都真係幾on9

玩都醒少少唔好當住客玩

百記$41

玩都醒少少唔好當住客玩

百記$41

CC pt多定ft多?
話時話某間百記遲D又會裝修,將間大院劏做兩間院

邊間?

有兩間納米院嗰間

旺角?

有第間有納米院咩

藝術中心間院都好似大過佢 其實係咪全港最細

其實好心佢裝修下啦 旺角又殘又舊
想問荷里活個場其實夠唔夠做imax?
先唔講後面嗰兩間先
雖然都係西
但都冇CC咁西
想知我個夢再講

百記邊區

邊間?

有兩間納米院嗰間

旺角?

有第間有納米院咩

唔係啊嘛

拆細仲細啊

Blacklisted

邊間?

有兩間納米院嗰間

旺角?

有第間有納米院咩

唔係啊嘛

拆細仲細啊

Blacklisted

4間細院 fat fat
應該到時變左 兩間「大」院、兩間「中」院、兩間「細」院
想問荷里活個場其實夠唔夠做imax?

樓底應該唔夠高

邊間?

有兩間納米院嗰間

旺角?

有第間有納米院咩

唔係啊嘛

拆細仲細啊

Blacklisted

市場支撐唔到你行三大院,寧願拆細買多套戲好過。

邊間?

有兩間納米院嗰間

旺角?

有第間有納米院咩

唔係啊嘛

拆細仲細啊

Blacklisted

市場支撐唔到你行三大院,寧願拆細買多套戲好過。

但其實做黎做去咪又係得幾套
依家向yoho行到on99都仲未行到去戲院

玩都醒少少唔好當住客玩

百記$41

CC pt多定ft多?

百記$41

CC pt多定ft多?

但晉升機會好唔好?同事既舊同事好似遲d去荃灣做經理

邊間?

有兩間納米院嗰間

旺角?

有第間有納米院咩

唔係啊嘛

拆細仲細啊

Blacklisted

好在我由2011年the Artist 已經blacklisted mk bc

邊間?

有兩間納米院嗰間

旺角?

有第間有納米院咩

唔係啊嘛

拆細仲細啊

Blacklisted

好在我由2011年the Artist 已經blacklisted mk bc

向嗰到做d人都係去第間睇戲

有兩間納米院嗰間

旺角?

有第間有納米院咩

唔係啊嘛

拆細仲細啊

Blacklisted

我記得細個去睇戲勁陰森黑蚊蚊又要行樓梯勁鬼片feel

有兩間納米院嗰間

旺角?

有第間有納米院咩

唔係啊嘛

拆細仲細啊

Blacklisted

正常啊

幕細其一
去廁所要穿過第2間院

旺角?

有第間有納米院咩

唔係啊嘛

拆細仲細啊

Blacklisted

正常啊

幕細其一
去廁所要穿過第2間院

1-3院穿院入面個出口
45院就係行落一層
點解要穿第2間院?

有第間有納米院咩

唔係啊嘛

拆細仲細啊

Blacklisted

正常啊

幕細其一
去廁所要穿過第2間院

1-3院穿院入面個出口
45院就係行落一層
點解要穿第2間院?

其實1-3院個幕都正常
Apm、康怡嗰d好似間間院個幕都細
先唔講後面嗰兩間先
雖然都係西
但都冇CC咁西
想知我個夢再講

百記邊區

玩都醒少少唔好當住客玩

其實ua都會收
返服務業唔比玩電話唔係常識黎既咩 比人發現得咪姐係唔夠隱蔽

有第間有納米院咩

唔係啊嘛

拆細仲細啊

Blacklisted

正常啊

幕細其一
去廁所要穿過第2間院

1-3院穿院入面個出口
45院就係行落一層
點解要穿第2間院?

試過穿過其他院去廁所

唔係啊嘛

拆細仲細啊

Blacklisted

正常啊

幕細其一
去廁所要穿過第2間院

1-3院穿院入面個出口
45院就係行落一層
點解要穿第2間院?

試過穿過其他院去廁所

笑撚左

正常啊

幕細其一
去廁所要穿過第2間院

1-3院穿院入面個出口
45院就係行落一層
點解要穿第2間院?

試過穿過其他院去廁所

笑撚左

聽過有男仔搵唔到廁所行樓梯落地下走左出戲院去M記廁所
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞