香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #6

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
呀媽去Cinema City柴灣睇Kingsman入左會
話得入會先有9折

柴灣咁平都要貪九折
屯門UA 由年頭開始d維修保養已經完全放棄狀態
d櫈爛到吉屎忽都唔整
UA 是否等待緊一次大改革
定係面臨緊大仆街

買咗張逆權司機早場支持吓
d櫈爛到吉屎忽都唔整
定係面臨緊大仆街

告別戲
呀媽去Cinema City柴灣睇Kingsman入左會
話得入會先有9折

柴灣咁平都要貪九折

小數怕長計啊
中環娛樂行 英皇戲院十月試業
4間普通院 1間VIP院「The Coronet」

屯門英皇戲院下年開幕

BTW 會出會籍

又加多間院線比較

屯門係華都實惠個位??
中環娛樂行 英皇戲院十月試業
4間普通院 1間VIP院「The Coronet」

屯門英皇戲院下年開幕

BTW 會出會籍

又加多間院線比較

屯門係華都實惠個位??

係新都
d櫈爛到吉屎忽都唔整
定係面臨緊大仆街

告別戲

屯市UA睇過六弄咖啡館咁大把
我覺得新世紀好D
有冇人睇咗我們的6e班?
ok?
逆權司機 好好睇
逆權司機 好好睇

韓國代表爭oscar best foreign movie 提名
頭先行過I Square 見到終於有自助取票機
不過唔係好似一般咁碌信用卡
而係入交易編號或者scan QR code

跟住就有一堆人企係部機前面拎住電話搵email

職員話:而家唔Save低你地D信用卡資料
逆權司機 好好睇

韓國代表爭oscar best foreign movie 提名

剛睇完,真係超好睇

有UA員工mon post?!
我7月睇dunkirk個時屌過呢樣野

有UA員工mon post?!
我7月睇dunkirk個時屌過呢樣野

星期四睇kingsman已經有
逆權司機 好好睇

剛睇完,真係超好睇

啱啱睇咗A Fantastic Woman
原來安樂買咗,譯《神奇女郎》
都唔知點解安樂淨係會公佈康城買咗啲咩戲,柏林/威尼斯就提都唔提下
10月12日 受夠了!我要炒老細 安樂
10月12日 血色羅馬(Suburra)First Distributors
10月19日 烈焰雄心(Only the Brave)安樂
11月30日 生命因妳更強 (Stronger)高先
11月30日 The Third Murder 安樂
不日上映 Home Again 驕陽
好賤啊 U Travel 抄post
啱啱睇咗A Fantastic Woman
原來安樂買咗,譯《神奇女郎》
都唔知點解安樂淨係會公佈康城買咗啲咩戲,柏林/威尼斯就提都唔提下

仲以為冇發行商會出手
有少少期待mother!
有少少期待mother!

外國風評一般
屌你得利再審同兩個世界係咪唔上架啦

去mcl個韓國電影節睇啦
今個星期有咩新戲好睇?

其實我都聽聞都關院商事
佢地對韓片一般比較冷淡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞