香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #6

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
有無人去左買ua券

$50 ja wor
睇Cine Times 仲要補錢

諗緊買唔買做聖誕禮物

比$300,有$600收
睇早場低至$25/張

屌你咩,比$150,收$300

應該可以2張一齊用
但我仲有太多分
所以不了
唔想比錢UA 賺

前ua員工表示唔得

應該話揸正黎做一定唔得,佢後面有寫一張飛只能用一張voucher,但係照有會員學生之類折扣
而家仲要一次過賣咁多張,你話佢會唔會揸正啦

$50 ja wor

諗緊買唔買做聖誕禮物

睇早場低至$25/張

應該可以2張一齊用
但我仲有太多分
所以不了
唔想比錢UA 賺

前ua員工表示唔得

應該話揸正黎做一定唔得,佢後面有寫一張飛只能用一張voucher,但係照有會員學生之類折扣

咁分開兩次比錢囉,一樣啫
有無人去左買ua券

$50 ja wor

諗緊買唔買做聖誕禮物

睇早場低至$25/張

應該可以2張一齊用
但我仲有太多分
所以不了
唔想比錢UA 賺

前ua員工表示唔得

Oh 你而家都係做戲院? 邊間?
對於前公司愈來愈濕鳩同跌到得番百分之十幾市場佔有率,有乜感覺?

諗緊買唔買做聖誕禮物

睇早場低至$25/張

應該可以2張一齊用
但我仲有太多分
所以不了
唔想比錢UA 賺

前ua員工表示唔得

咁分開兩次比錢囉,一樣啫

一張飛點分兩次比

$50 ja wor

諗緊買唔買做聖誕禮物

睇早場低至$25/張

應該可以2張一齊用
但我仲有太多分
所以不了
唔想比錢UA 賺

前ua員工表示唔得

對於前公司愈來愈濕鳩同跌到得番百分之十幾市場佔有率,有乜感覺?

你估下
抵撚死啦ua

$50 ja wor

諗緊買唔買做聖誕禮物

睇早場低至$25/張

應該可以2張一齊用
但我仲有太多分
所以不了
唔想比錢UA 賺

前ua員工表示唔得

快啲執柒左佢 已經好多屯門友寧願去YOHO睇,戲又多,又唔貴

諗緊買唔買做聖誕禮物

睇早場低至$25/張

應該可以2張一齊用
但我仲有太多分
所以不了
唔想比錢UA 賺

前ua員工表示唔得

快啲執柒左佢 已經好多屯門友寧願去YOHO睇,戲又多,又唔貴

似乎大家都好憎UA

諗緊買唔買做聖誕禮物

睇早場低至$25/張

應該可以2張一齊用
但我仲有太多分
所以不了
唔想比錢UA 賺

前ua員工表示唔得

你估下
抵撚死啦ua

去左CC?

UA 由14年最後德政:暑假儲印花夠就有4500分之後
所有野急轉直下
CS
會員制
排片
賺票系統
票價
完全不知所謂
以下是《逆權司機》第一週 (9月21日至9月27日)上映院線名單:

片名:逆權司機

上映日期:9月21日

級別:IIB

片長:137分鐘

上映院線 (共29間):

嘉禾青衣電影城
嘉禾荃新天地
the sky
百老匯電影中心
葵芳百老匯戲院
百老匯 The One
MY CINEMA YOHO MALL
PALACE apm
PALACE IFC
UA iSquare
UA Megabox
UA 屯門
Cine Times
Cine Moko
Cinema City
Cinema City 柴灣
Star Cinema
MCL 將軍澳戲院
銅鑼灣皇室堡
Festival Grand Cinema
MCL 康怡戲院
MCL 德福
The Grand
星影滙
影藝戲院
L 影院
馬鞍山戲院
澳門大會堂
香港藝術中心

大型發行
高登先睇來對佢好有信心
希望口碑幫到手
始終個個星期打Kingsman
仆街,我見UA 既制度越來越仆街,仲續唔續會好,差一年變金卡

UA場次D時間好仆街
以下是《逆權司機》第一週 (9月21日至9月27日)上映院線名單:

嘉禾青衣電影城
嘉禾荃新天地
the sky
百老匯電影中心
葵芳百老匯戲院
百老匯 The One
PALACE apm
PALACE IFC
UA iSquare
UA Megabox
UA 屯門
Cine Times
Cine Moko
Cinema City
Star Cinema
MCL 將軍澳戲院
銅鑼灣皇室堡
MCL 康怡戲院
MCL 德福
The Grand
星影滙
影藝戲院
L 影院
馬鞍山戲院
澳門大會堂
香港藝術中心

大型發行
高登先睇來對佢好有信心
希望口碑幫到手

應該唔夠kingsman做,但係希望儲到口碑
overdrive又係主角威能戲
如果奸角係咁死法,屌你個細佬一早收皮啦
都未講其他失分既位
最後面真係睇到一舊雲,如果真係一個plan,講得實在太唔清晰,懶神秘的禍
都未講其他失分既位
最後面真係睇到一舊雲,如果真係一個plan,講得實在太唔清晰,懶神秘的禍

本來無反派個下場都可以唔提個細佬
但個反差太大
仲好柒
有無人去左買ua券

$50 ja wor

諗緊買唔買做聖誕禮物

睇早場低至$25/張

應該可以2張一齊用
但我仲有太多分
所以不了
唔想比錢UA 賺

前ua員工表示唔得

張voucher 無寫一張飛只可以用一張voucher 喎

諗緊買唔買做聖誕禮物

睇早場低至$25/張

應該可以2張一齊用
但我仲有太多分
所以不了
唔想比錢UA 賺

前ua員工表示唔得

正路係唔得,但佢又寫明

10. 每次購買時可使用多於一張禮券。於使用禮券時,如戲票票價及/或食品及飲品價格高於禮券的面值,持卡人須以合資格信用卡簽賬支付餘款。如戲票票價及/或食品及飲品價格低於禮券的面值,餘款則恕不退還。
https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-flash-special/ua-cinemas/terms-and-conditions/

應該係匯豐俾錢ua當賣信用卡廣告?

諗緊買唔買做聖誕禮物

睇早場低至$25/張

應該可以2張一齊用
但我仲有太多分
所以不了
唔想比錢UA 賺

前ua員工表示唔得

正路係唔得,但佢又寫明

10. 每次購買時可使用多於一張禮券。於使用禮券時,如戲票票價及/或食品及飲品價格高於禮券的面值,持卡人須以合資格信用卡簽賬支付餘款。如戲票票價及/或食品及飲品價格低於禮券的面值,餘款則恕不退還。
https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-flash-special/ua-cinemas/terms-and-conditions/

你講嗰隻正路應該係講d 優惠既voucher, 好似買一送一﹐有折扣嗰d﹐但呢張係cash voucher 黎﹐當cash 用﹐所以用幾多張買乜都得
我買嗰陣職員講明﹐尾數一定要簽番hsbc 卡
都未講其他失分既位

唔得
太多bugs
仆街,我見UA 既制度越來越仆街,仲續唔續會好,差一年變金卡

UA場次D時間好仆街

而家升級好似要儲夠4000粒爆谷
$1 一粒
無左幾年入會變星級啦喎

嘉禾青衣電影城
嘉禾荃新天地
the sky
百老匯電影中心
葵芳百老匯戲院
百老匯 The One
PALACE apm
PALACE IFC
UA iSquare
UA Megabox
UA 屯門
Cine Times
Cine Moko
Cinema City
Star Cinema
MCL 將軍澳戲院
銅鑼灣皇室堡
MCL 康怡戲院
MCL 德福
The Grand
星影滙
影藝戲院
L 影院
馬鞍山戲院
澳門大會堂
香港藝術中心

大型發行
高登先睇來對佢好有信心
希望口碑幫到手

Kingsman 難打啦
不過希望可以過千萬啦
因為應該堅好睇

諗緊買唔買做聖誕禮物

睇早場低至$25/張

應該可以2張一齊用
但我仲有太多分
所以不了
唔想比錢UA 賺

前ua員工表示唔得

正路係唔得,但佢又寫明

你講嗰隻正路應該係講d 優惠既voucher, 好似買一送一﹐有折扣嗰d﹐但呢張係cash voucher 黎﹐當cash 用﹐所以用幾多張買乜都得

尾數要用hsbc卡咁pk

諗緊買唔買做聖誕禮物

睇早場低至$25/張

應該可以2張一齊用
但我仲有太多分
所以不了
唔想比錢UA 賺

前ua員工表示唔得

正路係唔得,但佢又寫明

咁不了

前ua員工表示唔得

正路係唔得,但佢又寫明

咁不了

係呀我話正路係平時啲卷

今次佢都有寫

5. 優惠不可與任何其他禮券、折扣、推廣優惠、員工優惠或會員優惠同時使用(除特別聲明外)。詳情請向指定店鋪店員查詢。

應該用呢啲hsbc卷就冇得用會員優惠,焗用正價

正路係唔得,但佢又寫明

咁不了

係呀我話正路係平時啲券

今次佢都有寫

5. 優惠不可與任何其他禮券、折扣、推廣優惠、員工優惠或會員優惠同時使用(除特別聲明外)。詳情請向指定店鋪店員查詢。

應該用呢啲hsbc券就冇得用會員優惠,焗用正價

嘉禾青衣電影城
嘉禾荃新天地
the sky
百老匯電影中心
葵芳百老匯戲院
百老匯 The One
PALACE apm
PALACE IFC
UA iSquare
UA Megabox
UA 屯門
Cine Times
Cine Moko
Cinema City
Star Cinema
MCL 將軍澳戲院
銅鑼灣皇室堡
MCL 康怡戲院
MCL 德福
The Grand
星影滙
影藝戲院
L 影院
馬鞍山戲院
澳門大會堂
香港藝術中心

大型發行
高登先睇來對佢好有信心
希望口碑幫到手

不過希望可以過千萬啦
因為應該堅好睇

我估可能未必去到1000萬 希望有口碑帶動可以做得好啦

嘉禾青衣電影城
嘉禾荃新天地
the sky
百老匯電影中心
葵芳百老匯戲院
百老匯 The One
PALACE apm
PALACE IFC
UA iSquare
UA Megabox
UA 屯門
Cine Times
Cine Moko
Cinema City
Star Cinema
MCL 將軍澳戲院
銅鑼灣皇室堡
MCL 康怡戲院
MCL 德福
The Grand
星影滙
影藝戲院
L 影院
馬鞍山戲院
澳門大會堂
香港藝術中心

大型發行
高登先睇來對佢好有信心
希望口碑幫到手

不過希望可以過千萬啦
因為應該堅好睇

我估可能未必去到1000萬 希望有口碑帶動可以做得好啦

我有信心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞