香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #6

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
如果mrs k同貪狼比的話,貪狼的動作場面係比mrs k多同密,但係演技方面,惠英紅大勝古天樂

利申:自己意見
今個禮拜幾多新戲想睇,但係d場散到喊

大部分戲院都係放晒kingsman架啦
不過睇外國評語好似麻麻

晞哥又大讚

唔洗認真睇係常識

晞哥話第二集好睇過第一集好多

信佢一成
雙目失明
今個星期想睇律師同正念
今個星期想睇律師同正念

正念星期六睇

逆權 星期日
如果mrs k同貪狼比的話,貪狼的動作場面係比mrs k多同密,但係演技方面,惠英紅大勝古天樂

Btw我覺得kingsman勁在連colin firth都可以打得咁好睇

Btw我覺得kingsman勁在連colin firth都可以打得咁好睇

佢講緊港產片個套Mrs K
你搭錯線

佢講緊港產片個套Mrs K
你搭錯線

Sor見到k就link左去kingsman
UA套kingsman
第一個禮拜上Imax 3d 第二個禮拜上Imax 2d
但係價錢一樣
UA套kingsman
但係價錢一樣

係咪痴咗線
UA套kingsman
但係價錢一樣

係咪痴咗線

傻撚左

想睇mrsk
但場次
應該星期日睇

想睇mrsk
但場次
應該星期日睇

新寶好似有五點
UA套kingsman
但係價錢一樣

係咪痴咗線

傻撚左

UA 不嬲
UA套kingsman
但係價錢一樣

係咪痴咗線

傻撚左

我估入錯片入system,價錢無理由一樣
我想問星影匯一院坐邊行最好?第一次去

我自己坐開第六/七行
睇左司機, 幾好睇 雖然唔知同真實改左幾多成,安樂買唔到係損失,不過安樂發行策略又可能好過高先
UA套kingsman
但係價錢一樣

係咪痴咗線

傻撚左

我估入錯片入system,價錢無理由一樣

似乎係iMAX 3D做特價
IMAX 2D收返正常IMAX 2D價錢 (同之前巴飛一樣價錢)
原來今年同志影展選片都好勁下
有三部有份代表國家去角逐下年奧斯卡最佳外語片
芬蘭湯姆、法國嘅心跳120,仲有智利A fantastic woman
淨係睇左心跳,買左飛睇fantastic ,芬蘭湯姆miss左

計埋台灣日常對話同挪威Thelma,暫時有五部LGBT題材電影 唔知到時最好成績入到第幾強呢

Btw好想睇日常對話,點解冇片商買
Kingsman
芬蘭湯姆、法國嘅心跳120,仲有智利A fantastic woman
淨係睇左心跳,買左飛睇fantastic ,芬蘭湯姆miss左

計埋台灣日常對話同挪威Thelma,暫時有五部LGBT題材電影 唔知到時最好成績入到第幾強呢

之前獨立電影節搞過兩場放映,而家華語紀錄片節都有做呢套,10月仲有兩場放映

心跳120吹到好勁 應該入到5強?

之前獨立電影節搞過兩場放映,而家華語紀錄片節都有做呢套,10月仲有兩場放映

原來有得上 已狗衝買飛the grand睇
元朗imax都係一星期後
先上kingsman 2d版?
Ua cine moko坐第二行會唔會好難睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞