香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #6

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
我想問apm易手變mcl單野係堅定流?
(申利:向某mcl中層口中聽番黎)

唔係u 字? 我聽係u 記

咁可能我記錯 應該係u記掛
但唔知傾完未

似係新地唔比沙田UA 做之後的補償

百記?

正路啊
如果唔係點會愈做愈差?

繼續估啦我唔會開估 普通pt仔一個,當時趁讀書打份風流工hea時間同賺下零用錢姐
不過戲院真心19工黎,做普通ft/pt又冇前途又冇錢途,比你升到leader經理又點,人工多少少做到隻狗咁,經理仲要成日比office煩,讀書返pt/做一排hea下冇所謂,長做真係浪費青春 眼見身邊唔少好醒目既同事真係覺得可惜,嘥曬
聽身邊人講百記mcl比較好做,至少人工同前景都好d,ua冇前途,cc呢排係咁升人但係人工福利應該全行最差

想講都幾肯定UA 沙田無埋
UA 真係收得皮

仲要開極新既都唔係大院 好彩走得快,做下其他pt好過,反正戲院呢行都係大同小異
之前聽馬sir 講UA 會藉優惠搵笨
之後八月果時cut 左張金卡

UA 的確會員制度愈來愈差
分無啦啦有限期已經on 9
仲要大片上映期間完全無折
Megabox 有2院變貴賓院又唔用得折扣同扣分睇

我覺得金卡可以keep既,當一年食佢兩張飛又有d禮品可以換下,普通會員真係轉第二間好過
之前聽馬sir 講UA 會藉優惠搵笨
之後八月果時cut 左張金卡

UA 的確會員制度愈來愈差
分無啦啦有限期已經on 9
仲要大片上映期間完全無折
Megabox 有2院變貴賓院又唔用得折扣同扣分睇

我覺得金卡可以keep既,當一年食佢兩張飛又有d禮品可以換下,普通會員真係轉第二間好過

仲有早場/星期二八折真心抵
而家睇ua都係趁特價場借fd個金卡ac,平過學生

但唔知傾完未

但你個中層朋友可信嗎?

佢對我同事講,佢其實係想問我同事收唔收到風但原來我同事唔知
利申我同事同apm百記高層好熟

但唔知傾完未

但你個中層朋友可信嗎?

Btw再講好易自爆

但唔知傾完未

但你個中層朋友可信嗎?

Btw再講好易自爆

套料

但唔知傾完未

但你個中層朋友可信嗎?

Btw再講好易自爆

套料

如果APM真係變左UA
我寧願唔幫襯

但唔知傾完未

但你個中層朋友可信嗎?

Btw再講好易自爆

套料

做呢行收番黎d料都差唔多架啦 唔使套我
幾十蚊都咁緊張睇電視算啦

但唔知傾完未

但你個中層朋友可信嗎?

Btw再講好易自爆

套料

如果APM真係變左UA
我寧願唔幫襯

我的資訊暫時是UA

但唔知傾完未

但你個中層朋友可信嗎?

Btw再講好易自爆

套料

如果APM真係變左UA
我寧願唔幫襯

我的資訊暫時是UA

唔知百記會唔會又食第間d鋪
依家過左鑽石山之後就成個觀塘九龍灣區都冇分店,最近要到太古
希望唔會翻兜影藝個鋪位 寧願佢食德福
Btw 太古movie movie應該十月開鋪

但你個中層朋友可信嗎?

Btw再講好易自爆

套料

如果APM真係變左UA
我寧願唔幫襯

我的資訊暫時是UA

影藝 是蕭生?

但唔知傾完未

但你個中層朋友可信嗎?

Btw再講好易自爆

套料

如果APM真係變左UA
我寧願唔幫襯

agger,UA呢間公司正一狗屎垃圾

Btw再講好易自爆

套料

如果APM真係變左UA
我寧願唔幫襯

我的資訊暫時是UA

影藝 是蕭生?

話時話 點解蕭生同英皇咁耐都無消息

Btw再講好易自爆

套料

如果APM真係變左UA
我寧願唔幫襯

我的資訊暫時是UA

影藝 是蕭生?

其實蛋係咪同UA合作緊唔開自己院線,成日見到UA排好多蛋戲

影藝咁細蕭生夠食?
屯門ua收皮,舊制星級下年都唔續了
無乜幾何會出去睇
原來愉景開兒童戲院
原來愉景開兒童戲院

Cinema City 嘛
屯門ua收皮,舊制星級下年都唔續了
無乜幾何會出去睇

續左先
舊制星級可以叫人幫你睇

Btw再講好易自爆

套料

如果APM真係變左UA
我寧願唔幫襯

我的資訊暫時是UA

影藝 是蕭生?

其實蛋係咪同UA合作緊唔開自己院線,成日見到UA排好多蛋戲

影藝咁細蕭生夠食?

咁UA同蛋本身係強國已經有合作開
【電影預告】烈焰雄心 (Only The Brave) 10月19日 怒火英雄

案底累累的布蘭登 (米爾斯泰勒 飾) 為了剛出生的女兒,加入「花崗岩山」消防精英隊,希望能改過自身。布蘭登咬緊牙關捱過嚴格訓練,終獲消防隊信任,上陣救災救人。直至遇上美國史上最猛烈的森林大火,布蘭登與19名同袍並肩作戰,捨己救人,一往無前,盡現人性最光輝一面…… 改編自真實事件,《創戰紀》約瑟高辛斯基導演作品、《變形金剛》系列堅路蘭編劇,荷里活眾星雲集《珠峰浩劫》佐斯布連、《神奇4俠》米爾斯泰勒、《鐵甲奇俠3》占美斯巴治戴爾,以及《變種特攻:狼人外傳》泰勒基斯查聯手重現「花崗岩山」消防精英隊的英勇事蹟。

https://www.youtube.com/watch?v=lG6tsRu_FvA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞