香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #6

1001 回覆
27 Like 5 Dislike

點解你要問佢?呢個係bugs
揚左以後無呢支歌仔唱

我早幾日問 ,個時諗緊
入唔入會。

睇完你地答案再對返佢地個回覆有出入,先再上黎問問。

張圖唔好再quote, 等佢沉。

點解你要問佢?呢個係bugs
揚左以後無呢支歌仔唱

我早幾日問 ,個時諗緊
入唔入會。

睇完你地答案再對返佢地個回覆有出入,先再上黎問問。

張圖唔好再quote, 等佢沉。

如果係成日去電影中心睇戲,入會係最抵。一個月會去睇兩套戲或以上嘅可以下年買埋insight pass,最抵。
我覺得似係個cs 9答多啲
條link無講早場既野

Btw 連電影中心都上埋blade runner一樓

之前連蜘蛛俠都上啦癡線
更何況本身blade runner係經典cyber punk戲,點會唔上
Btw blade runner 好似全部戲院都加$10-15,但冇停優惠。

咁答得客,好快改。
死心啦

其實百記不知幾想你地早場買一送一,因為你地係用70分換得60蚊既飛,勁唔抵。所以冇可能唔俾你地咁樣早場買一送一。

如果跟條款字眼做
1.寫“正價”(即係得正常最貴既大人飛)
2.不能與其他優惠共用(早場係優惠價,禮拜二又係優惠價)

唉,百記個會本身啲優惠已經雞,比CS咁樣演繹完之後 多兩錢重
我明你話買早送早客人無咩賺頭
咁買早送貴呢,買週二送正呢?cut硬
知唔知屯門UA 係唔係執
屌套Flatliners爛蕃茄得3% 唔怪得要推到11月上
【首個預告】《滅。境》Annihilation  2018年2月 異境探秘

《智能叛侶》幕後精英2018科幻驚慄鉅獻
《黑天鵝》金像影后妮妲莉寶雯 傾力演繹得獎暢銷名著

荒蕪秘境 充斥懾人謎團 末世示警 誰可解破?
生物學家(妮妲莉寶雯 飾),為了尋找因執行任務而失蹤的丈夫,自願加入一隊全由女性組成的探險隊,進入被政府封鎖的X禁區進行勘探。隨著離奇自然現象及怪異生物不斷出現,她們發現這個位於佛羅里達州南端的神秘荒原,隱藏著一股足以滅絕一切的黑暗力量…

《滅。境》Annihilation  2018年2月 異境探秘

https://www.youtube.com/watch?v=6G00iRnbbuM

咁答得客,好快改。
死心啦

其實百記不知幾想你地早場買一送一,因為你地係用70分換得60蚊既飛,勁唔抵。所以冇可能唔俾你地咁樣早場買一送一。

如果跟條款字眼做
1.寫“正價”(即係得正常最貴既大人飛)
2.不能與其他優惠共用(早場係優惠價,禮拜二又係優惠價)

唉,百記個會本身啲優惠已經雞,比CS咁樣演繹完之後 多兩錢重
我明你話買早送早客人無咩賺頭
咁買早送貴呢,買週二送正呢?cut硬

個CS廢,佢問完都應該唔會上報執正番。
如果咁樣就冇啦啦改,俾人投訴得仲勁。
條link無講早場既野

好似冇鳩答喎⋯⋯
買一送一嘅條款係 mark 喺 bc 會籍網頁
條 link 冇畀錯

佢話早場已經係優惠價
言下之意早場戲票唔係「正價」
所以 Point 5 所講嘅就正正係講緊呢樣嘢
即係買早場送早場唔得
買早場送正場都係唔得
但買正場送早場係可以嘅(百記不知幾想你咁用法,冇你買正場送正場咁蝕)

如果曾經有人成功買早場送早場/買早場送正場嘅話
恭喜你遇上一個冇咁熟手嘅員工幫你做咗呢個咁抵嘅優惠

年尾轉嘉和
屌套Flatliners爛蕃茄得3% 唔怪得要推到11月上

已passed
今個禮拜新戲
冰峰 / 媽媽 /銀翼/ 海豹

有無人想睇媽媽 ?
睇good time
今個禮拜新戲

有無人想睇媽媽 ?

我睇冰銀豹
今個禮拜新戲

有無人想睇媽媽 ?

我睇冰銀豹

Good Time 都冇時間入場睇
入場睇新呢套Blade Runner算,老母要睇下有冇時間
By the way Balde Runner 轉左叫銀翼殺手 如果叫 2020 2049 ,成個電話號碼咁咪易記
今個禮拜新戲

有無人想睇媽媽 ?

銀翼媽媽必睇,另外2套有時間先睇
今個禮拜新戲

有無人想睇媽媽 ?

海豹 唔多ok

冰媽銀會睇

年尾轉嘉和

真係轉得切?
good time比想像中好睇
條link無講早場既野

好似冇鳩答喎⋯⋯
條 link 冇畀錯

佢話早場已經係優惠價
即係買早場送早場唔得
買早場送正場都係唔得
但買正場送早場係可以嘅(百記不知幾想你咁用法,冇你買正場送正場咁蝕)

爬文啦屌 咪話左佢俾link嗰條條款係講電影中心扣30分買一送一
所有熟手都知係買平送貴,我講既熟手係做左十幾廿年嗰隻,你識邊個熟手幫你做開買貴送平?
條link無講早場既野

好似冇鳩答喎⋯⋯
條 link 冇畀錯

佢話早場已經係優惠價
即係買早場送早場唔得
買早場送正場都係唔得

但佢條款無指早場唔係正價飛喎 一般做法係如果唔得佢都會係後面括住架啦(星期二、早場唔用得咁)
同埋正價唔係指無折扣後既飛咩,e.g 用會員折扣、信用卡折扣等
我唔知我上次個位職員係咪新人,但反而唔係佢講返話如果買一送一又揀兩場唔同戲既話,我都無留意買早場送另一張會抵啲

其實呢個係灰色地帶,但百記係默許做買平送貴既。
如果有人要執著CS個講法,咁咪唔好試買平送貴囉 相反有人想慳得一蚊得一蚊咪試下話買平送貴囉,問下又冇死嘅
條link無講早場既野

好似冇鳩答喎⋯⋯
條 link 冇畀錯

佢話早場已經係優惠價
即係買早場送早場唔得
買早場送正場都係唔得

爬文啦屌 咪話左佢俾link嗰條條款係講電影中心扣30分買一送一
所有熟手都知係買平送貴,我講既熟手係做左十幾廿年嗰隻,你識邊個熟手幫你做開買貴送平?

我有追 post
CS 畀嗰條 link 其實係兩樣嘢都有講到嘅

冇錯,電影中心扣30分買一送一嘅細則係 mark 咗 2,5
而扣60分/扣70分買一送一嘅細則亦有 mark 咗 4,5

如果買嗰張同送嗰張都係正價飛
而呢兩張正價飛係有金額差距嘅
(例如「因片長」而要加價嗰啲)
咁職員當然會收平啲嗰張嘅價錢
幫你扣分做買一送一啦

我都係跟佢白紙黑字寫嘅嘢理解㗎咋
當然可以試吓衝擊佢啲員工
搏攞最多着數啦
good time比想像中好睇

幾有style
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞