香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #6

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
【7】戲院位置

【8】沿動畫指示前行

【9】衰係衰喺呢個 T 字位冇水牌指你向左轉去形點I / 戲院

【10】地下先有個投影指示圖

【11】轉左就見到水牌有 ↑ 指引你穿過停車場去形點I

【12】行前啲地下都有貼紙話你知戲院係行呢面就啱喇

【13】一行出去停車場

【14】過馬路

【15】就見到條橋

【16】過橋,右面牆身都有大大個燈箱廣告

【17】直行

【18】又見到有 ↓ 指引你要搭扶手電梯落一層去戲院嘅水牌

【19】落緊扶手電梯

【20】遠處都見到粉紅色戲院燈箱廣告

【21】話你知前面就係戲院

【22】再有水牌有 ↑ 指引你再行前就係戲院

【23】My Cinema Yoho Mall 達陣
有機會去呢間戲院嘅話記得去 K 出口

行入形點I

左轉

有水牌有 ↑ 提你去戲院嘅繼續向前行

見到遠處粉紅大燈箱廣告你識點行啦
樓上巴打圖文並茂好詳盡
屌你依家搣飛搣到咁鳩,已經搣到99%比你撕一下就搞掂,都要大大力攞黎睇下,搞到我張飛皺左
屯門ua换唔换得baby driver?
it同american made
諗住聽日去睇2套

點解唔得?

Ok 啊

ok. thanks
ua d分成日咁多限制,一時又話片長要加錢

我都係上佢webpage 最新消息
Loyalty Club 積分奬賞個part check

UA 算吧啦
染紅果然大倒退

屯門執左我都唔會續了

舊制金卡 keep 左先
不然 新制星級年年要睇3200先keep 到
可以不了
屌你依家搣飛搣到咁鳩,已經搣到99%比你撕一下就搞掂,都要大大力攞黎睇下,搞到我張飛皺左

邊間?
baby driver
[black]一路睇好驚Lily James會死[/black]

邊間?

朗豪坊

邊間?

朗豪坊

自己搣俾佢手
我要收集用,試過搣爛成張自己用膠水痴返

邊間?

朗豪坊

自己搣俾佢手
我要收集用,試過搣爛成張自己用膠水痴返

我一向都係撕到唔駛佢撕咁濟,屌其實不嬲睇右邊果part就得,不過可能佢地最近啲飛太廢,印得唔夠墨,睇唔清楚咪煩到啲客
上次軍艦島張飛淺到幾乎睇唔到

邊間?

朗豪坊

呢間係幾煩
試過比佢扯爛張飛
原來有巴打都會睇完留返D飛

我一向儲飛
屌大年初一又準備上胡巴啦
屌大年初一又準備上胡巴啦

安樂又準備鋪天蓋地洗腦式宣傳隻核突野

我一向儲飛

好多已經甩哂色

呢d可以投訴架下話 上次去睇都係咁,有考慮過投訴,但係以為係自己咁啱唔好彩
Btw過來人表示唔係自己搣左99%既話都係鬆手比佢搣啦,兩個鬥力好易搣爛飛

呢d可以投訴架下話 上次去睇都係咁,有考慮過投訴,但係以為係自己咁啱唔好彩
Btw過來人表示唔係自己搣左99%既話都係鬆手比佢搣啦,兩個鬥力好易搣爛飛

如果唔撕定,原張比佢搞仲大風險
要快嘛,咁就實要用到度力
一用力就好易整殘

【23】My Cinema Yoho Mall 達陣

好PRO

一用力就好易整殘

所以我多數睇戲都係自己撕定比佢,不過會停一停比佢有時間睇張飛

一用力就好易整殘

所以我多數睇戲都係自己撕定比佢,不過會停一停比佢有時間睇張飛

佢講聲我咪比,唔好大大力搶啦
最慘係睇住佢用果度力係撕未撕過既飛去撕我果張明明已經比我撕淨一個接駁位既飛真係睇到肉都赤埋

一用力就好易整殘

佢講聲我咪比,唔好大大力搶啦

戲院咁多mk仔mk妹做質素係咁上下啦,仲要係mk戲院 覺得mk既staff特別冇禮貌,尖沙咀銅鑼灣會好好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞