香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #6

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
所有信用卡折扣優惠、bc VIP會員及MOViE MOViE(MM)會員折扣、bc VIP會員及MOViE MOViE(MM)會員買一送一優惠、贈券、貴賓券、Insight Pass-30分優惠不適用於與片主有特別協議之電影:"人造天劫"(12/10/2017 - 18/10/2017)除美國運通銀行信用卡之星期四及五買一送一外。

呢套都唔比用優惠,咩世界,剪q左張會員卡去
認真,當我唔識野,港島有咩戲院同電影中心類似
所有信用卡折扣優惠、bc VIP會員及MOViE MOViE(MM)會員折扣、bc VIP會員及MOViE MOViE(MM)會員買一送一優惠、贈券、貴賓券、Insight Pass-30分優惠不適用於與片主有特別協議之電影:"人造天劫"(12/10/2017 - 18/10/2017)除美國運通銀行信用卡之星期四及五買一送一外。

呢套請都唔睇
認真,當我唔識野,港島有咩戲院同電影中心類似

金鐘pp/ 九龍圓方?
好難有第間似電影中心,最似應該係星影匯同埋the grand,但三間都向九龍。
或者你等十月底太古movie movie 開囉

啱啱睇頭條殺機出返嚟
咁啱就有笑聲伴奏服務

廢老最多瞓覺同食野
笑嗰D通常唔關佢地事喎
試過睇園子溫不是色情電影,隔離兩個疑似講普通話嘅廢老食M記早餐係咁整個紙袋膠袋

我就係試過睇園子溫不是色情電影有廢老係咁笑

補充:油蔴地老人院

試過向the one睇T2有中坑廢老夫婦做道德判官話吸毒乜乜物物,我忍咗陣佢地仲繼續講野我就叫佢地收聲 之後收咗皮

又試過油麻地睇Manchester by sea,又有道德嬸向到話咩一腳踏兩腳好衰乜乜乜,唔記得有冇爆佢。
不過我去星影匯睇Annabelle、moko 聖約都有個肥佬向到係咁講野,都係忍咗陣佢地仲唔識收口就叫佢地收聲 咁撚鍾意講就死返屋企睇碟啦屌
笑、紙袋膠袋都係幾秒嘅事,講野真係可以無節制講好鳩耐仲要會入到人地個腦到記得佢地廢嗡乜野

睇呢種 emotional movie 有人咁講嘢會勁嬲
俾佢搞到專心唔到

唔知點解通常道德判官多數都係中年女性
通常見到兩個一齊行入院就八成係判官

我睇同志影展又有兩件中女OL成程係咁細細聲講野

廢老最多瞓覺同食野
笑嗰D通常唔關佢地事喎
試過睇園子溫不是色情電影,隔離兩個疑似講普通話嘅廢老食M記早餐係咁整個紙袋膠袋

油麻地暫時無乜野
反而去mcl十場有八場都有旁述

邊間MCL?

又一城已經大把

竟然?
慶幸自己無乜點遇過呢D人

所以都話唔關老唔老人院事,係早場/香港觀眾鳩

廢老最多瞓覺同食野
笑嗰D通常唔關佢地事喎

油麻地暫時無乜野

邊間MCL?

又一城已經大把

竟然?

mcl除左學生飛平之外無野好
又一城mcl觀眾簡直係極品 十次有八次伏

油麻地暫時無乜野

邊間MCL?

又一城已經大把

竟然?

mcl除左學生飛平之外無野好
又一城mcl觀眾簡直係極品 十次有八次伏

德福我覺得冇乜野
反而以前康怡睇lucy,前面兩件死廢青一件傾兩次電話、一件就係咁同人line 當時未夠膽開聲屌,搞到成場戲都要忍佢兩個

呢套請都唔睇

點解無優惠,應該要問華納
邊個片商買左《當他們認真編織時》?
上星期電影中心睇Blade Runner,隔離個阿佰玩左勁耐膠袋
坐後面又有對C9阿叔一入場就跟字幕講-複製人
之後隔幾個字就講幾句,薯極佢地都係咁
好彩套戲又長又深,佢地睇睇下都走左
Btw今個星期目測無新戲好睇?
上星期電影中心睇Blade Runner,隔離個阿佰玩左勁耐膠袋

咮係冇用,要出聲先有用。

得炒老細同屍家屠房想睇
bc張生日贈券好似有4間院都攞到。
http://bc.cinema.com.hk/enews/bc-birthday-card/bc-birthday-card-view.html

有得派入會贈卷咪拎到
UA 會員 咁西
整張東亞信用卡 食9折戲飛 係咪唯一方法

普通會員都有9折,仲有得儲分。
boardway會員 可唔可以係AMC 用?

不能

咮係冇用,要出聲先有用。

殊無用既,應該都厚面皮點講都無用

得炒老細同屍家屠房想睇

唔係下星期?
UA / Boardway 入會 2選1
入邊間好

利申: Boardway d戲院方便我睇戲

你揀咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞