香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #6

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
今個星期有咩新戲好睇?上星期套動物園都未睇

寶貝神車手

唔該 呢套見你地吹咁勁都必睇,另一套反藝術宣言唔知睇唔睇得過定睇番烽火動物園

都唔係吹
事實係幾爽

好似食爆漿瀨尿牛丸咁爽
同埋呢套戲係可以俾觀眾感受到一間戲院的音響效果做得好唔好

寶貝神車手

唔該 呢套見你地吹咁勁都必睇,另一套反藝術宣言唔知睇唔睇得過定睇番烽火動物園

反藝術宣言 好惡啃

寶貝神車手

反藝術宣言 好惡啃

我鍾意反藝術多過動物園

我出閘入錯二期(因為見到有戲院宣傳所以以為係呢到)點知望極都冇就禁個地圖,廢撚到都冇show咩鋪係向咩位置。望真先見係一期,佢個水牌指人地行露天天橋,點知又唔撚係直通 行一輪去到先見到原來另一個地鐵出口就係
垃圾水牌 on9版圓方

點解會auto correct 左

點解你識用手機上lihkg,又唔識上網睇地圖,咁on9?

因為唔知佢個網原來有地圖囉
咁商場有水牌我梗係跟水牌行,點知佢會on9到指人地出街外天橋

明明分開馬路兩邊 係都要group埋做形點I 唔亂就假啦

就算去到形點I, 佢個水牌好多淨係寫住戲院但連上下左右既箭嘴都冇 根本就算你搵到去個商場都仲要行哂成個先搵到間戲院
好心學下圓方咁樣正正經經整平面圖出黎啦,整部垃圾touch mon查完等於冇查到。

你自己廢就廢啦
百老匯官網又唔睇
戲院地址又唔睇
商場地圖又唔識睇
連問商場職員啞撚左唔識問
都唔知你點做人。

得啦知你好撚叻啦 字都唔識睇
咪講左商場個地圖係垃圾囉 冇睇又知佢垃圾?冇睇地址我又知佢係一樓?
我當初行左去2係因為我以為1同2相連行到去
明明係個商場D指示垃圾都仲有打手向到撐

咁商場有水牌我梗係跟水牌行,點知佢會on9到指人地出街外天橋

形點I 兩邊叫做有天橋連埋
但 I 同 II 完全係分開

地鐵個水牌都好世界級
又yoho mall 咩 yoho town 睇到頭都大埋

mall 咪商場
town係住宅囉
屌你
你最多都係要分 mall 2 定 mall 1 o者
地址根本有寫

睇名就知係住宅定商場名?咁moko, the one呢D名又似商場?我又唔係住元朗,唔知yoho town係住宅好出奇?大把人住旺角都唔識分荷李活商業中心同荷里活啦傻鳩

我出閘入錯二期(因為見到有戲院宣傳所以以為係呢到)點知望極都冇就禁個地圖,廢撚到都冇show咩鋪係向咩位置。望真先見係一期,佢個水牌指人地行露天天橋,點知又唔撚係直通 行一輪去到先見到原來另一個地鐵出口就係
垃圾水牌 on9版圓方

就算去到形點I, 佢個水牌好多淨係寫住戲院但連上下左右既箭嘴都冇 根本就算你搵到去個商場都仲要行哂成個先搵到間戲院
好心學下圓方咁樣正正經經整平面圖出黎啦,整部垃圾touch mon查完等於冇查到。

水牌有箭嘴㗎喎

戲院附近嗰幾個有
中庭(有轉轉凳)同一樓食肆嗰邊(有間賣爆谷嗰邊)冇箭嘴
https://www.facebook.com/HypeSphere/videos/10154590309082271/ Benedict Cumberbatch 又做名人
今次係愛迪生!

呢套rotten tomatoes得17% 搞咩
利申: BC fans

會唔會因為套戲美化愛迪生所以俾人負皮

垃圾水牌 on9版圓方

你自己廢就廢啦
百老匯官網又唔睇
戲院地址又唔睇
商場地圖又唔識睇
都唔知你點做人。

咪講左商場個地圖係垃圾囉 冇睇又知佢垃圾?冇睇地址我又知佢係一樓?
1同2真係天橋相連喎(無冷氣),你要行都係可以由 2行返去1,
唔明點解你可以話 戲院難搵

形點I 兩邊叫做有天橋連埋
但 I 同 II 完全係分開

地鐵個水牌都好世界級
又yoho mall 咩 yoho town 睇到頭都大埋

mall 咪商場
town係住宅囉
屌你
你最多都係要分 mall 2 定 mall 1 o者
地址根本有寫

睇名就知係住宅定商場名?咁moko, the one呢D名又似商場?我又唔係住元朗,唔知yoho town係住宅好出奇?大把人住旺角都唔識分荷李活商業中心同荷里活啦傻鳩

咁你地址有寫戲院在mall架嘛,
咁你咪去返mall行囉,個town字唔關你事啦。

你自己廢就廢啦
百老匯官網又唔睇
戲院地址又唔睇
商場地圖又唔識睇
都唔知你點做人。

1同2真係天橋相連喎(無冷氣),你要行都係可以由 2行返去1,

你唔明關我鳩事? 樓上都有人話難搵啦,即係唔係我一個人問題 而且百老匯張圖都冇天橋啦

叫人搵職員就仲好笑,行哂成個商場見得十個職員都冇,得幾件坐向D唔知泊車優惠定咩到(好似要上到二樓先見),仲有D疑似食Q既人。人地海港城嗰D直情有埋個職員企向個商場平面圖前面,驚死你連圖都唔識睇。呢間平面圖又冇(或者少到唔顯眼),職員又少,得部垃圾機向到都唔知做乜鳩

就算你咁「叻」搵到間戲院都唔代表商場D指示係清晰囉
都唔知你幫商場兜乜柒,個商場你有份起?

寶貝神車手

反藝術宣言 好惡啃

我鍾意反藝術多過動物園

唔識欣賞

你自己廢就廢啦
百老匯官網又唔睇
戲院地址又唔睇
商場地圖又唔識睇
都唔知你點做人。

咁都叫相連咩
要走出去停車場再上天橋

都叫做連左架喇, 果個位天生有 停車場,無計整全室內

你自己廢就廢啦
百老匯官網又唔睇
戲院地址又唔睇
商場地圖又唔識睇
都唔知你點做人。

咁都叫相連咩
要走出去停車場再上天橋

全程都有蓋,只係冇冷氣,路程約1分鐘

你自己廢就廢啦
百老匯官網又唔睇
戲院地址又唔睇
商場地圖又唔識睇
都唔知你點做人。

你唔明關我鳩事? 樓上都有人話難搵啦,即係唔係我一個人問題 而且百老匯張圖都冇天橋啦

叫人搵職員就仲好笑,行哂成個商場見得十個職員都冇,得幾件坐向D唔知泊車優惠定咩到(好似要上到二樓先見),仲有D疑似食Q既人。人地海港城嗰D直情有埋個職員企向個商場平面圖前面,驚死你連圖都唔識睇。呢間平面圖又冇(或者少到唔顯眼),職員又少,得部垃圾機向到都唔知做乜鳩

問題係你果陣根本連官網地圖都未睇過
即是張圖有冇橋, 你都可以由西鐵行返去, 大把人行緊去mall 1。
你自己狗衝入mall 2,唔睇地圖,唔睇地址,唔搵人問,
之後上網嘈話 「我響Mall2 搵唔到 Mall 1間戲院」

寶貝神車手

都唔係吹
事實係幾爽

好似食爆漿瀨尿牛丸咁爽

我睇又一城house 1

你自己廢就廢啦
百老匯官網又唔睇
戲院地址又唔睇
商場地圖又唔識睇
都唔知你點做人。

其實K出口直入商場 路口轉左行到盡頭就係
佢岩岩開場時我靠指示行都好順利
但係YM2 行去YM1我就真係未試過認真望指示牌
所以唔知係唔係咁複雜

Yoho mall無實物平面圖(盲人指示圖可能會有嘅
基本上同集團近年開嘅商場都唔會有實物平面圖
會用edirectory
原意係一部機做到多功能 解答客人基本查詢

我宜家個場部機有埋導航 教客點樣行過去
唔知佢地部機有無啦

基本上二期中庭近ans會有行動組同事長期駐守
而顧客服務處裝修後搬咗上2樓
即係你口中所謂嘅泊車優惠嘅地方
你問佢佢一定會答你嘅
唔肯定點樣行 問人都好正常姐

職員少並唔係任何藉口
反而你話水牌指示唔清晰累你行多咗路都合理嘅

(利申 前員工

其實我係預左成個鐘行下個商場 所以我冇諗住問職員,想自己搵下
只係諗住自己睇水牌自己搵先發現中伏
Yoho1出口開始搵應該易,但去左yoho 2仲要行錯政府天橋真係伏。

水牌有箭嘴㗎喎

戲院附近嗰幾個有
中庭(有轉轉凳)同一樓食肆嗰邊(有間賣爆谷嗰邊)冇箭嘴

你行到去Garrett Popcorn真係嚴重行錯路喎
正常你喺2期行去1期 過完政府天橋落地面再入去
沿路行去新開個邊 唔洗轉入去Victoria secret個度㗎
搞到我真係好想跟水牌行一次

佢呢到個位有水牌寫戲院 但冇箭嘴
不過好彩佢右邊位置唔大,望一望就知唔會係戲院
實地考察,yoho mall個牆的電子地圖,
要按 商鋪>娛樂>my cinema
之後佢有動畫路線圖教你由mall2經停車場果個天橋去返mall1
聽日睇 Good Time
後日 The Beguiled
絕望真相2

寶貝神車手

都唔係吹
事實係幾爽

好似食爆漿瀨尿牛丸咁爽

我睇又一城house 1

其實音響個D點先叫好/差?
ps. 無研究
屯門ua换唔换得baby driver?
it同american made
諗住聽日去睇2套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞