香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #6

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
今日用匯豐ua張券買飛照儲分照有折
今日用匯豐ua張券買飛照儲分照有折

其實佢個張係現金券 所以無問題
小道消息一則:
柴灣Cinema City
上個星期員工大會搞票選,
贏左套戲可以上最大的院
結果竟然
的士佬大勝紳士特務!
其實First Distributor啲片個fps係咪好低,佢地啲trailer放上youtube係會睇到啲frame卡下卡下
但睇戲果陣就無事既
小道消息一則:
贏左套戲可以上最大的院
結果竟然
的士佬大勝紳士特務!

原來咁兒戲咁決定
雲海大讚老母
睇佢咁講應該似Antichrist
https://www.facebook.com/CHANWANHOI/posts/1679977378711056

睇老母影評我都諗起呢套

決定睇老母之前睇咗呢套先,一直都未得閒睇

殺母赦,呢個名我buy
銀翼首映評價唔錯
小道消息一則:
贏左套戲可以上最大的院
結果竟然
的士佬大勝紳士特務!

原來咁兒戲咁決定

唔覺兒戲
員工有得投票參與排片
幾好
銀翼首映評價唔錯

Prisoner
Arrival 導演 我有信心
ua app一入就白mon

今日都不時hang Hang 地

等左好耐都係白mon

UA app除左拎會員卡code仲有咩用

等左好耐都係白mon

你不如重裝

等左好耐都係白mon

UA app除左拎會員卡code仲有咩用

無埋換領奬賞功能
其實都幾廢
做乜鬼Good Time上得3個院咁少
做乜鬼Good Time上得3個院咁少

香港冇咩人識
Jake套Stronger由11月推左去1月,唔通真係想爭oscar
Jake套Stronger由11月推左去1月,唔通真係想爭oscar

今年可能真係Jake Gyllenhaal 有機有提名?

支持,套戲講波士頓爆炸單野,再加啲溫情,又真人真事
比頭條殺機更有機
利申:當年已經應該要提名啦

係就好 唔想佢再做遺珠
https://youtu.be/HcY7tgr-mOc
推到2046都未上
Blade Runner imax ua moko好平

Kingsman 2D IMAX 早場 50蚊
係咪Set錯價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞