香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #6

1001 回覆
27 Like 5 Dislike

wtf 講真?我買一送一比自己睇另一場

好似bc 先得

咁我呢個禮拜去試下,係就正了

如果可以咁我就續

係可以
我都成日都係咁
2套特別放映唔得買一送一
反而一套特別放映一套普通戲就得

仲可以買早場扣分送正價場
只要送嗰場唔係冇得出贈卷飛就得

好抵喎

我之前試
有職員幫我計番用正價個場送早場
成蟲套the foreigner唔係12號上?唔見左既
同埋有中文片名未
想問下百老匯會員單買小食,例如爆谷...唔係套餐
咁有冇折?

好似bc 先得

如果可以咁我就續

係可以
我都成日都係咁

好抵喎

我之前試

個職員唔識規矩
正常係買平扣分送貴。
因為送平定貴都要扣70分,所以百記公司指引係要幫客做最抵嗰樣野。

如果下次個職員仲係幫你買貴送平,你叫佢問番高級D既同事
想問下百老匯會員單買小食,例如爆谷...唔係套餐
咁有冇折?

爆谷栗米片熱狗燒賣嗰D 85折,套餐都係85折,其他寄賣野(朱古力、糖、單買野飲等等)冇折。

但跟餐轉飲嗰D凍朱古力乜乜物物就應該係個爆谷跟餐價85折(百記個系統似M記咁樣係組合價)再加番轉飲價錢。

Btw唔記得電影中心係咪8折,每間分店都應該有個牌擺出黎話會員買野食有折,下次你可以睇睇。
同埋有中文片名未

應該未排期,暫時唔見有消息,電檢處都search唔到。
台灣先係10月13日上。
原來名威買左 當我們認真編織時
早知唔睇LGFF個英字版啦

Source?

BC newsletter有寫1026上

咁10月26 上唔代表係一定係名威發行架

無必要關係

佢fb 講左?

向公司D野到見到係名威買左
九成準 信不信由你

咁院線一定少
宣傳好弱
曬左

應該得電影中心上
或者加埋依家有上黃金愛樂團嗰幾間
同埋有中文片名未

12號上嗰套叫 叛諜英倫
同埋有中文片名未

12號上嗰套叫 叛諜英倫

wmoov呢個網成日放流料

好似bc 先得

如果可以咁我就續

係可以
我都成日都係咁

好抵喎

我之前試

個職員唔識規矩
正常係買平扣分送貴。
因為送平定貴都要扣70分,所以百記公司指引係要幫客做最抵嗰樣野。

如果下次個職員仲係幫你買貴送平,你叫佢問番高級D既同事

良心公司
同埋有中文片名未

12上嗰套叫 叛諜英倫

wmoov呢個網成日放流料

之前上攻殻嗰間,佢搞楚左舊嗰套動畫版,搞到我以為重映
所以我都係用嗰個hkmovie,好少錯。
不過最衰佢整合唔到電影節發燒友D資訊

我12x....呢個月想清曬佢,如果唔續的話
除左約人睇電影,似乎無方法一下子清分

有個伴用分換買一送一當然係最好,但其實唔一定要同一場買一送一
送個張飛可以係買飛當時available既另一套戲

好似bc 先得

如果可以咁我就續

係可以
我都成日都係咁

即係送個張唔可以係早場?

有個伴用分換買一送一當然係最好,但其實唔一定要同一場買一送一

好似bc 先得

如果可以咁我就續

係可以
我都成日都係咁

我想買個張係早場,
送個張都係早場, 就唔得?

好似bc 先得

如果可以咁我就續

係可以
我都成日都係咁

[img]https://holland.pk/6a1eqsgc[/ig]
我想買個張係早場,

噢,咁問一問又少一項優惠
恭喜你

好似bc 先得

如果可以咁我就續

係可以
我都成日都係咁

即係送個張唔可以係早場?

點解你要問佢?呢個係bugs
揚左以後無呢支歌仔唱

好似bc 先得

如果可以咁我就續

係可以
我都成日都係咁

我想買個張係早場,

其實百記CS係好廢,根本唔熟戲院營運,佢地淨係識打電話搵戲院員工問野
你地下次照去話早場買一送一就得
其實百記不知幾想你地早場買一送一,因為你地係用70分換得60蚊既飛,勁唔抵。所以冇可能唔俾你地咁樣早場買一送一
http://www.cinema.com.hk/tc/site/ticketPrice
自己睇,根本冇講早場唔俾買一送一。
百記CS係廢,你問佢不如問我仲好

個CS俾嘅link根本九唔搭八

「5 所有買一送一之戲票,必須以正價購買,不設會員折扣優惠及累積積分,另不能與其他優惠同時使用。」係向電影中心星期一晚九點場之電影戲票以30會員積分買一送一嘅條款,根本唔關70分買一送一事。

個CS俾嘅link根本九唔搭八

「5 所有買一送一之戲票,必須以正價購買,不設會員折扣優惠及累積積分,另不能與其他優惠同時使用。」係向電影中心星期一晚九點場之電影戲票以30會員積分買一送一嘅條款,根本唔關70分買一送一事。

咁答得客,好快改。
死心啦
原來名威買左 當我們認真編織時
早知唔睇LGFF個英字版啦

Source?

BC newsletter有寫1026上

咁10月26 上唔代表係一定係名威發行架

無必要關係

佢fb 講左?

向公司D野到見到係名威買左
九成準 信不信由你

咁院線一定少
宣傳好弱
曬左

日本出左碟咁耐重有片商肯買黎上
better than nothing
其實而家UA會員積分點換飛,係唔係一定要去戲院換?有成7000分想清哂佢

thanks
其實而家UA會員積分點換飛,係唔係一定要去戲院換?有成7000分想清哂佢

thanks

可以網上買
要比手續費

咁答得客,好快改。
死心啦

其實百記不知幾想你地早場買一送一,因為你地係用70分換得60蚊既飛,勁唔抵。所以冇可能唔俾你地咁樣早場買一送一。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞