香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #6

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
有無人去左買ua券

$50 ja wor
睇Cine Times 仲要補錢

諗緊買唔買做聖誕禮物

比$300,有$600收
睇早場低至$25/張
【📣📣 #韓國電影館 – 無盡韓色 精彩預告📣📣】

韓國賣座電影一浪接一浪🌊,今年MCL嘅「韓國電影館-無盡韓色」🌈電影節踏入第五年,由十月起,不負眾望咁為各位電影狂迷同韓迷精心挑選12套有唔同韓國特色嘅電影🤗🤗!
打頭陣嘅有開幕電影《#被遺忘的秘密》,由韓國實力派影后尹汝貞連同新生代魅力演員金高恩帶來感人肺腑嘅婆孫小鎮故事 🤧。
#有好多洋蔥 #記住帶多幾包紙巾入場
其他強勢陣容包括由「國民影帝」宋康昊主演嘅今年韓國首部破千萬人次電影《#逆權司機》🚖,屢獲電影新人獎嘅姜河那入伍前嘅最後作品《#青年警察》👮🏻👮🏻,「百想藝術大賞」最佳男主角趙震雄心寒演出嘅《#屍家屠房》🔪 等。
#OPPA們無論做咩角色都咁有魅力 #心心眼 😍
無論你鍾意溫馨小品,青春喜劇,抑或懸疑心寒嘅,今年電影節總有一套岩你心水!☺ 想知仲有咩精彩節目,記住留意MCL Facebook最新資訊! ✌🏻
#溫馨感動熱血心酸心寒發人深省樣樣齊
#實力派演員品質保證

戲票將於9月12日發售,撲飛記住要趁早! ⏰
韓國電影館 – 無盡韓色
日期:10月12日至12月3日
上映地點: Festival Grand Cinema/康怡戲院/ STAR Cinema
票價:$75
小童/學生/長者優惠:$45
會員優惠:MCL Club Plus - 8折/ MCL Club – 9折票價優惠

終於唔洗BT解冰
【📣📣 #韓國電影館 – 無盡韓色 精彩預告📣📣】

韓國賣座電影一浪接一浪🌊,今年MCL嘅「韓國電影館-無盡韓色」🌈電影節踏入第五年,由十月起,不負眾望咁為各位電影狂迷同韓迷精心挑選12套有唔同韓國特色嘅電影🤗🤗!
打頭陣嘅有開幕電影《#被遺忘的秘密》,由韓國實力派影后尹汝貞連同新生代魅力演員金高恩帶來感人肺腑嘅婆孫小鎮故事 🤧。
#有好多洋蔥 #記住帶多幾包紙巾入場
其他強勢陣容包括由「國民影帝」宋康昊主演嘅今年韓國首部破千萬人次電影《#逆權司機》🚖,屢獲電影新人獎嘅姜河那入伍前嘅最後作品《#青年警察》👮🏻👮🏻,「百想藝術大賞」最佳男主角趙震雄心寒演出嘅《#屍家屠房》🔪 等。
#OPPA們無論做咩角色都咁有魅力 #心心眼 😍
無論你鍾意溫馨小品,青春喜劇,抑或懸疑心寒嘅,今年電影節總有一套岩你心水!☺ 想知仲有咩精彩節目,記住留意MCL Facebook最新資訊! ✌🏻
#溫馨感動熱血心酸心寒發人深省樣樣齊
#實力派演員品質保證

戲票將於9月12日發售,撲飛記住要趁早! ⏰
韓國電影館 – 無盡韓色
日期:10月12日至12月3日
上映地點: Festival Grand Cinema/康怡戲院/ STAR Cinema
票價:$75
小童/學生/長者優惠:$45
會員優惠:MCL Club Plus - 8折/ MCL Club – 9折票價優惠

終於唔洗BT解冰

有無人去左買ua券

$50 ja wor

諗緊買唔買做聖誕禮物

其實ok
不過我屋企仲有大量舊年個d
會循環再送出去 😎
Btw 睇左Gary Oldman扮邱吉爾新片trailer

好似

中文名 黑暗對峙
Btw 睇左Gary Oldman扮邱吉爾新片trailer

好似

中文名 黑暗對峙

是時候要上位啦 Gary
Ua $50禮券有冇使用限期?
Ua $50禮券有冇使用限期?

https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-flash-special/ua-cinemas/

3 每位持卡人於推廣期內最多可購買6 張禮券,即總面值港幣300元。 優惠數量有限,先到先得,售完即止。禮券的使用須受參與商戶的條款及細則約束。禮券有效期至2018年9月14日。
$50 禮券 最多6張半價
即係$25 一場
睇6場早場
有無人去左買ua券

$50 ja wor

諗緊買唔買做聖誕禮物

睇早場低至$25/張

屌你咩,比$150,收$300
愚行錄好唔好睇?~

好似

中文名 黑暗對峙

是時候要上位啦 Gary

Gary老人
愚行錄好唔好睇?~

唔錯,但好似無怒咁正
但妻夫個角色都叫做有驚喜既,比我一種係整定既感覺
愚行錄好唔好睇?~

唔錯,但好似無怒咁正
但妻夫個角色都叫做有驚喜既,比我一種係整定既感覺

想補充少少,不過都係自己睇會好啲
但估單case邊個先係累全家既過程係幾有戲味
岩岩睇完Tom Cruise 新戲
不過不失啦,Tom Cruise 做翻個型佬就最match
期待下個禮拜可以睇《寶貝神車手》同埋《美麗有毒》
有無人去左買ua券

$50 ja wor

諗緊買唔買做聖誕禮物

睇早場低至$25/張

應該可以2張一齊用
但我仲有太多分
所以不了
唔想比錢UA 賺
有無人去左買ua券

$50 ja wor

諗緊買唔買做聖誕禮物

睇早場低至$25/張

應該可以2張一齊用
但我仲有太多分
所以不了
唔想比錢UA 賺

1張票成千分 你有幾多
有無人去左買ua券

$50 ja wor

諗緊買唔買做聖誕禮物

睇早場低至$25/張

應該可以2張一齊用
但我仲有太多分
所以不了
唔想比錢UA 賺

1張票成千分 你有幾多

如果我話你聽 我一共有41000分
你相信嗎? 🤦🏽‍♂️
用積分換嗰啲戲飛點樣拆帳?
用積分換嗰啲戲飛點樣拆帳?
應該戲院唔會分錢比戲院?
諗緊用唔用hsbc 卡買劵
已經無學生優惠
諗緊用唔用hsbc 卡買劵
已經無學生優惠

睇早場就買lor $25 6套
係咪可以用會員折左戲飛先再用禮券扣
即係我聽日去睇imax $125
兩張8折=$200
即刻買用4張就得?
有無人去左買ua券

$50 ja wor

諗緊買唔買做聖誕禮物

睇早場低至$25/張

應該可以2張一齊用
但我仲有太多分
所以不了
唔想比錢UA 賺

前ua員工表示唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞