香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #6

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
有無人睇左媽媽 聽講爛到hihi
想請教一下, 我琴日去UA睇逆權司機($95), 用之前匯豐買既50蚊現金券買飛.

我問職員係咪要用匯豐信用卡比埋尾數, 佢話唔一定要.

我又問咁仲有冇信用卡優惠, 佢話用左張券就冇信用卡優惠.

最後用左中銀icard 比錢, 冇折($45). 其實係咪正常?
上落樓梯對我嚟講算小事
問題係最頂間細院D坐位勁差,坐前面既高D已經睇唔到字幕
同最大最大既問題係觀眾水平係九龍區我見過既最差

同屯市UA一樣嘅近乎零斜度
嘩屌記憶猶新

沙田ua一樣,幾年冇去了
海豹睇落都接受到既,不過有啲位就唔係好make sense
人地咁大個軍方竟然無人守住個坦克庫,仲有啲槍濕左水點解仲用到,明明佢打火機都壞左
睇左逆權司機 冒住生命危險報導真相真係唔易
聽日ua用唔用得分换?
聽日ua用唔用得分换?

睇乜戲
想請教一下, 我琴日去UA睇逆權司機($95), 用之前匯豐買既50蚊現金券買飛.

最後用左中銀icard 比錢, 冇折($45). 其實係咪正常?

我記得個條款話要用匯豐信用卡比埋尾數, 咁職員話唔洗都得就最好。

另外我記得其他巴打話張$50券=正常比現金一樣, 照計有折&儲分(好似係)。

不過UA場最平只係做到$45, 所以E個情況下有冇折都一樣。
BC做會員, 佢官網有冇張會員表格Print, 搵唔到?
唔洗經網上申請,特登去油麻地做證。

如何能夠獲取生日電影贈劵以及一百分積分?
攜同生日電郵通知到百老匯電影中心會員部櫃檯將獲發生日贈劵乙張。除此以外我們將會在會員生日當天自動存入會員戶口。 係唔係即係除電影中心,其他戲院都攞得張生日飛?
唔想經網上申請,特登去油麻地做證。

攜同生日電郵通知到百老匯電影中心會員部櫃檯將獲發生日贈劵乙張。除此以外我們將會在會員生日當天自動存入會員戶口。 係唔係即係除電影中心,其他戲院都攞得張生日飛?

我記得個條款話要用匯豐信用卡比埋尾數, 咁職員話唔洗都得就最好。

另外我記得其他巴打話張$50券=正常比現金一樣, 照計有折&儲分(好似係)。

不過UA場最平只係做到$45, 所以E個情況下有冇折都一樣。

多謝解答...買現金券個時, 佢都有講話要用HSBC卡比尾數. 買飛個時又話唔洗 我都以為現金券真係當現金用, 可以9折完再扣50蚊. 下次去第間用再問下先.
唔洗經網上申請,特登去油麻地做證。

噏乜?1999⋯⋯

網上申請做 bcinephile (百老匯電影中心會員)
可以網上填表,信用咭畀錢
網址:http://bc.cinema.com.hk/?page_id=1745&lang=zh-hant

其實寫得好清楚
生日贈劵係一定要去百老匯電影中心(油麻地駿發花園)拎㗎
張贈劵係除咗 PALACE ifc 之外其他百老匯院綫戲院可以用
只限星期一至五 2D 戲
Blade Runner 2049

聽朝睇,成2小時43分鐘,充實?

長,但又唔覺好悶
睇女都唔錯

長,但又唔覺好悶
睇女都唔錯

係咪要睇番前作?

長,但又唔覺好悶
睇女都唔錯

係咪要睇番前作?

睇過前作既人話睇左會好D

長,但又唔覺好悶
睇女都唔錯

係咪要睇番前作?

等我找下link 先

長,但又唔覺好悶
睇女都唔錯

係咪要睇番前作?

等我找下link 先

Google playstore有,標清$70,高清$90 早兩年既戲只係$18
官塘已經係廢老場,成班廢老旁述
九龍灣又成班唔使做,幾廿歲人好似第一次睇戲咁
早知上網買定,要手續費都係咁話
broadway 係咪同迪士尼拆唔掂數 無晒迪士尼d 野

係 收哂全部宣傳品
嚟緊上雷神唔知點算
broadway 係咪同迪士尼拆唔掂數 無晒迪士尼d 野

係 收哂全部宣傳品
嚟緊上雷神唔知點算

http://www.hkfilmblog.com/archives/22050
成蟲套英倫對決終於有香港發行
http://www.hkfilmblog.com/archives/57863
http://www.hkfilmblog.com/archives/57863

幾時上?
有幕佢塊臉搞到好似蓮蓬

幾時上?
有幕佢塊臉搞到好似蓮蓬

今日先有消息買咗,邊有咁快度到個期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞