香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #6

1001 回覆
27 Like 5 Dislike

如果APM真係變左UA
我寧願唔幫襯

我的資訊暫時是UA

唔知百記會唔會又食第間d鋪
依家過左鑽石山之後就成個觀塘九龍灣區都冇分店,最近要到太古
希望唔會翻兜影藝個鋪位 寧願佢食德福

影藝 是蕭生?

話時話 點解蕭生同英皇咁耐都無消息

其實蛋係咪同UA合作緊唔開自己院線,成日見到UA排好多蛋戲

影藝咁細蕭生夠食?

UA 同英皇經常都會聯合發行
(但今年英皇有兩套同嘉樂
加上佢地係內地有合資開戲院

但今次英皇喺香港真係獨資搞戲院
中環嗰間請緊人

中環邊個位
得一間都幾難做 除非鬥平或者鬥高設備
發夢做過CC,百老匯,嘉禾
先唔講後面嗰兩間先
雖然都係西
但都冇CC咁西
想知我個夢再講
估唔到palace都收皮

Apm其實同palace個品牌格格不入
上次睇戲見到有員工向戲院門口玩電話
先唔講後面嗰兩間先
雖然都係西
但都冇CC咁西
想知我個夢再講

百記邊區
想知CC, 要賣埋海味都真係幾on9

如果APM真係變左UA
我寧願唔幫襯

我的資訊暫時是UA

唔知百記會唔會又食第間d鋪
依家過左鑽石山之後就成個觀塘九龍灣區都冇分店,最近要到太古
希望唔會翻兜影藝個鋪位 寧願佢食德福

影藝 是蕭生?

話時話 點解蕭生同英皇咁耐都無消息

其實蛋係咪同UA合作緊唔開自己院線,成日見到UA排好多蛋戲

影藝咁細蕭生夠食?

UA 同英皇經常都會聯合發行
(但今年英皇有兩套同嘉樂
加上佢地係內地有合資開戲院

但今次英皇喺香港真係獨資搞戲院
中環嗰間請緊人

中環邊個位
得一間都幾難做 除非鬥平或者鬥高設備

娛樂行,以前HMV個位
黎緊重有間係屯門
先唔講後面嗰兩間先
雖然都係西
但都冇CC咁西
想知我個夢再講

百記邊區

先唔講後面嗰兩間先
雖然都係西
但都冇CC咁西
想知我個夢再講

百記邊區

先唔講後面嗰兩間先
雖然都係西
但都冇CC咁西
想知我個夢再講

百記邊區

我嗰間如果俾大佬周到都會收電話
不過我地冇勤工獎金
先唔講後面嗰兩間先
雖然都係西
但都冇CC咁西
想知我個夢再講

百記邊區

連鎖戲院俾客見到玩電話真係幾肉酸
玩都醒少少唔好當住客玩
岩岩向影藝見到賣飛嗰個擺哂上台玩 不過俾幾十蚊睇戲你仲想點
先唔講後面嗰兩間先
雖然都係西
但都冇CC咁西
想知我個夢再講

百記邊區

玩都醒少少唔好當住客玩

話時話某間百記遲D又會裝修,將間大院劏做兩間院
先唔講後面嗰兩間先
雖然都係西
但都冇CC咁西
想知我個夢再講

百記邊區

玩都醒少少唔好當住客玩

我嗰間都係,大家都匿廁所玩或者匿d經理領班唔覺眼嗰到
其實聽落CC都唔係咁差 btw時薪幾多?
先唔講後面嗰兩間先
雖然都係西
但都冇CC咁西
想知我個夢再講

等你爆料

邊間?
估唔到palace都收皮

正路啊
租約都差不多夠期
先唔講後面嗰兩間先
雖然都係西
但都冇CC咁西
想知我個夢再講

百記邊區

玩都醒少少唔好當住客玩

先唔講後面嗰兩間先
雖然都係西
但都冇CC咁西
想知我個夢再講

百記邊區

玩都醒少少唔好當住客玩

先唔講後面嗰兩間先
雖然都係西
但都冇CC咁西
想知我個夢再講

百記邊區

邊間?

有兩間納米院嗰間

百記邊區

玩都醒少少唔好當住客玩

百記$41

玩都醒少少唔好當住客玩

百記$41

但返夜有冇夜車津貼?冇就搵鬼返

邊間?

有兩間納米院嗰間

旺角?

邊間?

有兩間納米院嗰間

旺角?

有第間有納米院咩

邊間?

有兩間納米院嗰間

旺角?

有第間有納米院咩

藝術中心間院都好似大過佢 其實係咪全港最細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞