香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #6

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
啱啱睇完Blade runner 好彩冇乜人講野同埋得少少人短暫玩電話
唔悶囉屌 同arrival 差唔多咋嘛
話悶d人真係睇開屎

各有喜好而已
我自己就好鍾意呢個導演嘅講故事方法

本身續bc要$100, mm要$120
最緊要佢會唔會到時mm上既戲又成日唔比用會員折買票,bc最令我傷心就係呢樣

MM同BC優惠應該一樣
可能根本係同一套系統
啱啱睇完Blade runner 好彩冇乜人講野同埋得少少人短暫玩電話
唔悶囉屌 同arrival 差唔多咋嘛
話悶d人真係睇開屎

覺得拖,唔夾Blade Runner,同列尼史葛差得太遠
Arrival好睇過2049
屍家屠房會唔會少場到咁樣,睇開星影匯同百記都唔上

因為同期太多片
仲要場次時間勁西
但我會睇

名威呢D懶到仆街嘅發行係差唔多架啦
帝一之國

想睇但勁少院上
頭先係the grand睇黃金愛樂樂團
播左明天我要和昨天的妳約會trailer
原來係高登先買

多謝高登先!!!!
雖然我係飛機睇左
張經緯套藍天白雲送左檢 AFF會唔會有得睇呢

CONFIRMED 有
今晚 7刻時空
聽晚 獵殺星期一
星期五 烈焰雄心
中環英皇戲院下星期一如無意外會試業
Source:路邊三手消息
今個禮拜新戲
屍家屠房
人造天劫
獵殺星期一
帝一之國
愛情奴隸獸
受夠了我要炒老細
血色羅馬

巴打有無收到風幾錢張飛

巴打有無收到風幾錢張飛

佢有冇官方網站或者facebook?
好期待屯門區個間,希望價錢合理
今個禮拜新戲
屍家屠房
人造天劫
獵殺星期一
帝一之國
愛情奴隸獸
受夠了我要炒老細
血色羅馬

已睇4+7

巴打有無收到風幾錢張飛

有fb
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=505234579829369&id=481979678821526

巴打有無收到風幾錢張飛

如果開嗰種位,算吧,你預同附近戲院差唔多😂根據本人純推測

巴打有無收到風幾錢張飛

講得衰啲,又係路邊消息
呢個集團偏向係行高檔路線,賣互動同體驗為核心,個戲院如果之前有去開中環HMV應該都知係乜環境,我就應該唔考慮啦,個戲院都唔會大得去邊

巴打有無收到風幾錢張飛

講得衰啲,又係路邊消息
呢個集團偏向係行高檔路線,賣互動同體驗為核心,個戲院如果之前有去開中環HMV應該都知係乜環境,我就應該唔考慮啦,個戲院都唔會大得去邊

屯門其他三間都咁廢

3間都ok啦
巴黎 平
凱都 平+ 瘋狂裝修
ua 平+ 環境都ok

早場計

巴打有無收到風幾錢張飛

講得衰啲,又係路邊消息

屯門其他三間都咁廢

3間都ok啦
巴黎 平
凱都 平+ 瘋狂裝修
ua 平+ 環境都ok

早場計

巴黎個screen勁污穢
凱都個projector有死點
UA d凳好殘舊

算吧,聽講英皇戲院入嚟屯門之前上手係咪實惠?好似唔係好大咋喎

巴打有無收到風幾錢張飛

講得衰啲,又係路邊消息

屯門其他三間都咁廢

3間都ok啦
巴黎 平
凱都 平+ 瘋狂裝修
ua 平+ 環境都ok

早場計

巴黎個screen勁污穢
凱都個projector有死點
UA d凳好殘舊

我相信 就算轉左手嘉禾
UA 屯門個格局都唔會大轉
仲有一個星期就雷神
暫時百記同迪迪尼仲未傾掂數
捨得開新post未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞