香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #6

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
逆權29院 上

29院但得The Grand開足五場
其他都係3場為主

我見到 2-3 場only

院商始終對韓片有戒心
岩岩做左百記會員

要專登去到油麻地拎會員證?仲要交張證件相??我有無睇過
岩岩做左百記會員

要專登去到油麻地拎會員證?仲要交張證件相??我有無睇錯
岩岩做左百記會員

要專登去到油麻地拎會員證?仲要交張證件相??我有無睇過

http://bc.cinema.com.hk/?page_id=744
岩岩做左百記會員

網上入會要落去交相(同埋攞臨證),如果覺得麻煩既,打去問下有無其他安排?
睇左反藝術宣言
我相信應該無人會話自己百分百睇得明套野
可能只係明一半或者更加少
但個人覺得套野真係幾得意既
明明字幕啲中文睇得明,但真係唔可能明晒每一句想講咩
My Cinema Yoho Mall 9月21日起調整票價
正價 80
優惠 65
3D 95

基本上同嘉湖同價

Imax 有無加價?

MY CINEMA YOHO MALL
<由2017年9月21日起之場次生效>

IMAX
成人 $ 120
學生/小童/長者 $ 105
星期二 $ 105
早場 $90
My Cinema Yoho Mall 9月21日起調整票價
正價 80
優惠 65
3D 95

基本上同嘉湖同價

Imax 有無加價?

IMAX
成人 $ 120
星期二 $ 105
早場 $90

早場應該係$100?
正價 80
優惠 65
3D 95

基本上同嘉湖同價

Imax 有無加價?

IMAX
成人 $ 120
星期二 $ 105
早場 $90

早場應該係$100?

3d先100

感謝

應該要讀過相關思想先會明哂
岩岩做左百記會員

網上入會要落去交相(同埋攞臨證),如果覺得麻煩既,打去問下有無其他安排?

臨證好似有得寄上門,但交相應該要去電影中心。
其實搞會員證一定要去電影中心,其他地方搞都好麻煩。
岩岩做左百記會員

臨證好似有得寄上門,但交相應該要去電影中心。
其實搞會員證一定要去電影中心,其他地方搞都好麻煩。

電影中心搞就即時影相,唔使交相。
UA kingsman 停扣分飛同生日飛

間間戲院都停優惠咁滯,除左同信用卡公司有特別協議外。
正價 80
優惠 65
3D 95

基本上同嘉湖同價

Imax 有無加價?

IMAX
成人 $ 120
星期二 $ 105
早場 $90

加$20

聯手

聯手

片商想賺到盡嘛

聯手

片商想賺到盡嘛

應該係院商
因為個d 同片主協定
根本是藉口

應該要讀過相關思想先會明哂

但見到cate blanchett既演出都值回票價啦
唯有當係唔識英文走去睇drama既心態咁睇囉

聯手

片商想賺到盡嘛

應該係院商
因為個d 同片主協定
根本是藉口

唯有用住現金卷先

聯手

片商想賺到盡嘛

應該係院商
因為個d 同片主協定
根本是藉口

咪又係要同片商攤分

聯手

片商想賺到盡嘛

應該係院商
因為個d 同片主協定
根本是藉口

唯有用住現金卷先

我聽晚睇special screening
Save $

聯手

片商想賺到盡嘛

應該係院商
因為個d 同片主協定
根本是藉口

唯有用住現金卷先

我聽晚睇special screening
Save $

唔係個個都有得咁樣省錢
所以揀戲睇好緊要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞