香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #6

1001 回覆
27 Like 5 Dislike

UA 清分完成

我未

入埋mcl +

嗰張白金卡都唔平

嗰張白金卡都唔平

我網上行加csl就有

嗰張白金卡都唔平

我網上行加csl就有

明明上年度係白金會員
今個年度無啦啦變左金

嗰張白金卡都唔平

我網上行加csl就有

明明上年度係白金會員
今個年度無啦啦變左金

佢點分白金定金?

嗰張白金卡都唔平

我網上行加csl就有

一定貴

嗰張白金卡都唔平

點先可以有

嗰張白金卡都唔平

點先可以有

睇你每年儲到幾多分,好似係
名威
韓片屍家屠房 10月12上

嗰張白金卡都唔平

點先可以有

睇你每年儲到幾多分,好似係

我唔多
而且就bye bye csl
Ua 好難清分 d場又西又少
想問下邊間戲院會員係好,又可以上網買飛時用埋佢d會員積分/優惠?
想問下邊間戲院會員係好,又可以上網買飛時用埋佢d會員積分/優惠?

好似得星影匯 可以

好似得星影匯 可以

謝謝德中
咁對我就無乜用 好遠

好似得星影匯 可以

謝謝德中
咁對我就無乜用 好遠

星影匯 其實我清完分 都唔會續
福利差左
【十月 Hong Kong Arts Centre 高先精選!】
話咁快又一個月,又嚟到公佈10月 #高先精選 嘅時候喇!今次除咗有一連兩套優先放映:《無色國度》﹑《地球:奇妙的一天》,仲大放送一部Natalie Portman從未係香港上映過嘅戲《珍槍復仇》(Jane Got a Gun)!WHAT?仲要得一場?即刻買飛喇喂!

《風河谷謀殺案》Wind River
20/10 (Fri) 7:30pm
22/10 (Sun) 2:45pm
25/10 (Wed) 8pm
=======================
《珍槍復仇》Jane Got a Gun
21/10 (Sat) 7:30pm
《無色國度》Gook
21/10 (Sat) 2:45pm
24/10 (Tue) 8pm
《地球:奇妙的一天》Earth: One Amazing Day
26/10 (Thu) 8pm

門票現正於城市售票網發售:https://goo.gl/AERvaB

高先咁都sip番套珍槍復仇落去,寡人笑撚左
近派有咩港產片得?
【十月 Hong Kong Arts Centre 高先精選!】
話咁快又一個月,又嚟到公佈10月 #高先精選 嘅時候喇!今次除咗有一連兩套優先放映:《無色國度》﹑《地球:奇妙的一天》,仲大放送一部Natalie Portman從未係香港上映過嘅戲《珍槍復仇》(Jane Got a Gun)!WHAT?仲要得一場?即刻買飛喇喂!

《無色國度》Gook
《地球:奇妙的一天》Earth: One Amazing Day

門票現正於城市售票網發售:https://goo.gl/AERvaB

唔爭在做埋非常看護啦

《無色國度》Gook

唔爭在做埋非常看護啦

清倉精選
安樂11月日本片
乒乓情人夢 11月9日
第三度殺人 11月30日
安樂11月日本片
乒乓情人夢 11月9日

乒乓緊貼日本
《情謎梵高》11月上映 驕陽發行
https://youtu.be/G1bK94P9XmU

《神秘寶藏》11月2日上映 發行發行
https://youtu.be/4bt9Z1VKYOQ

《乒乓情人夢》11月9日上映 安樂發行
https://youtu.be/wWGMN6wweRw
《廝殺密室》(Escape Room) 10月19日上映
《V.I.P》10月26日上映
《Real》11月23日上映
《讓我心呼吸》(Breathe) 不日上映
《明天,我要和昨天的你約會》不日上映
安樂11月日本片
乒乓情人夢 11月9日

乒乓緊貼日本

可能我追得少發行商新聞,估唔到安樂有興趣
《廝殺密室》(Escape Room) 10月19日上映
《V.I.P》10月26日上映
《Real》11月23日上映
《讓我心呼吸》(Breathe) 不日上映
《明天,我要和昨天的你約會》不日上映

廝殺 巴福斯
VIP 得利
Real 中國3D
最底兩套邊間發行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞