香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #6

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
三級印無所謂呀,釘果張紙先最麻煩
要拆返張紙出黎,好彩你拆得好既咪多左兩個窿
拆得唔好張飛整多兩整又殘晒,真係屌出黎

去到票房講個戲名都幾有趣...定會尷尬

去到票房講個戲名都幾有趣...定會尷尬

一個胰臟吖唔該
話說最近HK movie整左個我最喜愛的戲院選舉,
我見到沙田ua 竟然都入到三甲
於是突發其想搞返個我最討厭的戲院選舉
成日有人鬧旺百要行太多樓梯, 康怡個幕太細, Megabox交通唔方便, 等等
所以想知大家心目中最討厭ge戲院係邊一間

https://goo.gl/forms/nq9mDdUHGej0bUd13

我會係9月30日23:59截數
請大家踴躍投票

旺百 megabox同朗豪cc好難揀

九龍區好多選擇
我自己投左megabox
港島D戲院無去過但都照投比UA
九龍: 嘉禾黃埔 去過一次 永不錄用
新界: 荃新天地 同上 又唔就腳
美麗有毒 一般

Trailer 有點誤導

Agree
本身好期待點知麻麻
坐左右邊既都訓著左

反藝術 只可以話唔係我口味
玩味係幾夠
三級印無所謂呀,釘果張紙先最麻煩
要拆返張紙出黎,好彩你拆得好既咪多左兩個窿
拆得唔好張飛整多兩整又殘晒,真係屌出黎

所以要提同事釘係票頭,即係撕走果面
Family串到大陸所謂智能社會一棟都無
如果無電,大陸真係可以仆街死撚晒佢,到時唔知邊個落後呢
美麗有毒 一般

Agree
本身好期待點知麻麻
坐左右邊既都訓著左

玩味係幾夠

聽日睇呀,我覺得幾正,希望睇得明啦
跟trailer都大約知個故講咩
但如果偏離左預期既軌道,就真係要睇下臨場易唔易睇啦

安樂今年D戲好似套套都炒哂車
美麗有毒 一般

Agree
本身好期待點知麻麻
坐左右邊既都訓著左

玩味係幾夠

相信你會失望而回
美麗有毒 一般

Agree
本身好期待點知麻麻
坐左右邊既都訓著左

玩味係幾夠

相信你會失望而回

看哥連費路囉
睇下佢今次點樣中伏拍套唔OK既野
新人留名
元朗撚表示yoho開左百老匯之後已經好少入屯門睇戲

天水圍撚表示屯門多d院簡
但yoho個間睇過imax, 真係高質
新人留名
元朗撚表示yoho開左百老匯之後已經好少入屯門睇戲

天水圍撚表示屯門多d院簡
但yoho個間睇過imax, 真係高質

可惜Yoho其他院太細 銀幕又攞盡晒啲位
搞到要坐最後兩三行先睇得舒服

Btw 凱都大堂裝修 無得食爆谷

凱都平均一兩年裝修一次
頂你笑左,個預告片同套戲兩回事黎
睇trailer以為玩碎屍咁癲

嘉禾黃埔咩事呢

嘉禾黃埔咩事呢

樓底太低

咪係
超級誤導
美麗有毒 一般

Agree
本身好期待點知麻麻
坐左右邊既都訓著左

玩味係幾夠

相信你會失望而回

看哥連費路囉
睇下佢今次點樣中伏拍套唔OK既野

原版有個黑人女奴
呢套cut左
被人彈去黑化
而個女奴個角色係有作用

咪係
超級誤導

Colin走佬shot原來係想捉人

咪係
超級誤導

Nicole Kidman 膠臉稱職地膠

咪係
超級誤導

Nicole Kidman 膠臉稱職地膠

Kirsten Dunst個樣好老
今日睇左baby driver
故事唔錯 D歌都好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞