2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike
今屆係擺明車馬挑戰觀眾底線架啦,我唔講樣淨講表現,屌你老味有獎果幾個真係似一早知,反而都繼續用果啲柒到貼地既口才黎答問題,離晒譜
同直接話比人聽問答呢part根本亂黎無分別
5號中文都唔識,點代表香港?
依家又唔係選華裔小姐
根本就係唔想十號有三甲,咪隔硬俾個獎佢,又咁啱俾佢家姐頒獎
老廉有冇用
今屆係擺明車馬挑戰觀眾底線架啦,我唔講樣淨講表現,屌你老味有獎果幾個真係似一早知,反而都繼續用果啲柒到貼地既口才黎答問題,離晒譜
同直接話比人聽問答呢part根本亂黎無分別

今屆真係好不知所謂,留名等睇變邵x詩個界咁柒
成段 "改網名" 打番出嚟,跟足晒 D 口語, 好多 em, er, 呢, 停頓
森美幫佢補晒 d keyword,第二下森美係零 delay 幫佢講, 好似背埋佢份稿咁

btw 我真係唔明佢果段嘢個 logic
=====================
em~~~ 如果我會改網名嘅話, 我會改 .... er 我絶對唔係..唔做擦鞋仔.

(森美 Mayanne 講嘢)
係呀
(森美 Mayanne 講嘢)
哈哈哈~~~

唔係, 因為我覺得呢, er 我本人呢, 個性格呢, 比較真d
而且我係睇到人地嘅優點,
咁如果我用真, er, 我用我真嘅性格呢, 嚟去..... (森美: 同人相處) 同人相處呢

而呢樣係我真係覺得佢哋嘅好優點嚟嘅, 咁我就會
(森美: 就會真心咁讚佢地啦 /呢下森美係無 delay 即刻幫佢講, 好似背咗佢份稿咁/)
係啦, 所以呢樣唔係擦鞋, 呢樣係講出人哋嘅優點.
羅兵咸會計師事務所
http://www.pwchk.com/global/forms/contactUsNew.html?parentPagePath=/content/pwc/hk/en&style=red

好難填呀

定係煩廣管局會好啲?
始終政府會公佈數字 如果我地推得多造大個數 可能會有傳媒理

廣管局有撚用咩.....垃圾部門黎

8號明俾人玩
條題目叫森美答都唔掂

8 號只係個答案唔好唔靚, 森美仲要係咁針對.話我答不如我選,屌佢轉頭咪一樣幫 10答晒.

5 號 溝通唔到,季節係咩嘢都唔知,仲要鄂然一下唔知點算,連問番清楚都唔反應.答嘢又唔知答咩.仲要答錯,要答 "說服", 佢答了解點樣

10號 直頭表達唔到自己,最重要嘅 keyword 全部都係森美講,佢再講係係係

4 號又係答到一 pat 嘢咁

今屆四個得奬,有三個都講嘢唔掂
第時出到去,真係靠 regina 一個頂晒

對8號好唔公平

森美正一食屎狗啦, 幫自己友幫到出哂面

咁咪比個最上鏡佢囉
佢攞果個獎一早已經有晒數據係9號攞硬
何必搞到咁肉酸

咁咪比個最上鏡佢囉
何必搞到咁肉酸

登報譴責有無用?
推到上報

咁咪比個最上鏡佢囉
何必搞到咁肉酸

比最上鏡 佢, nicole 拎番 bbc
佢吔就唔會比人質疑

tvb 又多個人用.
順勢之後叫 nicole 狂開 live, 做 bbc 招牌, 係 bbc 做下節目.
又可以有個港姐谷下 bbc.
個故仔咁去係最正路.
kelly ig live, 有 nicole wu

Nicole

睇唔到個live

Nicole

睇唔到個live

幾多個鐘頭之後會delete?

Nicole

睇唔到個live

佢啱啱先做完

Nicole

睇唔到個live

佢啱啱先做完

係咪24小時後消失?

Nicole

睇唔到個live

佢啱啱先做完

係咪24小時後消失?

係, share video for 24 hours
再唔係你地下載翻段live再睇
再唔係你地下載翻段live再睇

已 down
覺唔覺big big channel叫BBC係侮辱咗BBC?

Big Dick Channel = BDC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞