2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike
好心呢啲獎就還返出黎啦
十號食屎啦 人矮人柒靠家姐想學人紅
無料就番屋企先

10 佢由頭到尾都好似發夢咁,
早期 live 定訪問佢講話點解參選, 佢話因為家姐定屋企叫, 佢唔知咩事咁
十號食屎啦 人矮人柒靠家姐想學人紅
無料就番屋企先

慢慢睇吧
港姐名次同撈唔撈到大台冇直接關係

還返個獎出黎啦仆街

呢個係佢嘅事
我地邊度決定到

連一啲唔好意思既感覺都無
你地咁同幫兇無分別
有啲仲好意思去屌5號
佢地咁同墨索里尼走去屌希特拉有咩分別
兩個都係仆街,講咩不公呀
(本身想話東條英機,不過諗落張寶欣咁廢,都係條意粉佬襯佢多啲)
先黑9號bbc,再黑6號五強
最後無三甲已經係全晚最公道既事
仲好意思搵啲狗出黎呻輸冠軍?
知唔知醜字點寫呀
冠軍亞軍季軍都唔關你事啦張寶欣
甚至10號根本佢可以作為五強落選佳麗已經係笑話黎,貶低晒真係輸得唔抵既8號
冠軍亞軍季軍都唔關你事啦張寶欣
甚至10號根本佢可以作為五強落選佳麗已經係笑話黎,貶低晒真係輸得唔抵既8號

啱啊 佢收收皮啦
8號冇頭三係超離譜
但9號唔係最受歡迎仲離譜 要咬住唔放繼續推
推上蘋果日報
8號, 9號冇頭三係超離譜
8號, 9號冇頭三係超離譜

五強已經有兩個名額係比人預定左玩撚咩
8號冇頭三係超離譜

yes,撳心真係要用手撳,相信程式應該都做唔到,係我地一直對9號既支持,屌你一個唔該都無搶撚左人個獎
8號冇頭三係超離譜

就算無頭三都應該有最上鏡
9號最慘 辛辛苦苦live d 心心咁就無哂
8號冇頭三係超離譜

就算無頭三都應該有最上鏡
9號最慘 辛辛苦苦live d 心心咁就無哂

係,一路以黎比傳媒無視,以為係bigbigchannel盡心盡力諗住可以用自己努力拎返一個認同,點知竟然咁樣做鳩佢
留名
她又開估雷莊𠒇的「𠒇」字之謎,她說:「其實我當年攞身份證嗰陣一直冇發覺,原來喺嗰刻已經寫錯咗,到我參選,我仲問大會做乜寫錯我名,佢哋話係跟住我身份證咁寫,我先發覺寫錯咗,我遲啲會去改番!」

原來佢文盲
以為真係BBC 入到黎先知係逼逼漿路
個劏房個人表演真係好 on9

要劏十間房浪費晒個舞台空間.
但十間房又細, 表演果個都無位,
跳舞無位轉身, kelly 彈完行出嚟都要就住, 楊明踎係度都無位咁.

台中間咁大個空間吉撚咗係度, 唔知做咩.
班評判就要睇電視, 間劏房鏡頭 set 死晒, 無變化無嘢睇嘅喎.
電視畫面又唔好睇, 點解唔係台中央呢? 明明評判可以圍住睇, 畫面又大把變化.

仲有個表演每人得一分鐘度,
但完咗之後, 司儀叫佢哋由劏房行落嚟都晒咗成 廿幾秒.
浪費舞台空間, 浪費節目時間, 畫面又唔好睇
呢 d 咁 on9 設計真係邊個諗.

就算玩 live, 你係台中央都可以照玩.
一野抹殺左9號既努力
繼續推 一定要比多啲人知
成班港豬,睇港姐仲重要過香港嘅政治前途
她又開估雷莊𠒇的「𠒇」字之謎,她說:「其實我當年攞身份證嗰陣一直冇發覺,原來喺嗰刻已經寫錯咗,到我參選,我仲問大會做乜寫錯我名,佢哋話係跟住我身份證咁寫,我先發覺寫錯咗,我遲啲會去改番!」

原來佢文盲

文盲差極, 都會識自己個名.

佢連自己個名都唔識
一野抹殺左9號既努力
繼續推 一定要比多啲人知

九號真係好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞