2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike
召喚珍禽異獸巴打
可唔可以報驚?
5號攞冠軍,呢個係評判決定,背後有無造馬定乜野.無得講,只可以估
但10號搶人個獎就係活生生有數據支持,明明唔係佢都夾硬搶過黎
係一次對民主社會既無情踐踏
所以大家唔好比人轉移視線,一係要屌就一齊屌,10號都唔可以放過
9號好撚慘
可唔可以幫我召喚一下珍禽異獸巴打
可唔可以幫我召喚一下珍禽異獸巴打

我都無佢聯絡方法,唯有係等佢上水架咋
呢單野唔止侮辱無左個獎既9號
仲係侮辱埋所有信任你呢個BigBigChannel平台既用家
屌你呢舊野開左幾個月,大把人當你地舊野無聊
我地咁撐你BigBigChannel,點知原來乜都假
之前果個開台節目假都算,連頒個獎項都假,執柒左個apps佢啦
仲係侮辱埋所有信任你呢個BigBigChannel平台既用家
之前果個開台節目假都算,連頒個獎項都假,執柒左個apps佢啦

搞BBC既原意其實係想點

完全無睇過佢地啲live 定bbc, 見fb有人講先知選咗。頭先上網睇返,五強平排時最唔靚一定係4同5. 我覺得8號最靚,back返去睇佢嘅問答,佢答得ok啦,但見到森美係咁窒住佢,又話跟佢講不如佢攞港姐。好仆街囉,明明10號答到口窒哂,但森美就係咁幫10號講哂啲keyword出黎。

5號仲衰,四季都唔知係咩?我唔知有無記錯,佢好似得獎之後話佢其實喺香港住咗十年,係要讀大學先去咗加拿大,喂我當你中學過去準備,有無可以中文差到四季都唔知係咩呀?

作為一個司儀, 要考驗參選佳麗口才.
若果對方窒機, dead air 嘅,要做嘅係幫對方填番個 dead air 位,而唔係幫對方講埋下一句。

最簡單填 dead air 就係幫對方 repeat 上一句,跟著問咁跟著點樣,比個佳麗有個位再組織下。

森美, 你幫 10號 講埋下一句, 咁不如你去選港姐啦。

柒柒ig
以為po咗佢賓賓出黎

柒柒ig
以為po咗佢賓賓出黎

唔係回緊
有冇記者朋友可以訪問吓張寶欣

一聽電話,傻笑 嘻嘻嘻
然後收線
因為bb channel 個數根本係假既
只係一個識郁既數字
Cctv係咁架啦
重對佢有期望?
因為bb channel 個數根本係假既
只係一個識郁既數字

其實你地睇直播個陣覺唔覺

1ON1個陣個心心數上升速度係快得離譜
1秒幾千個
有冇記者朋友可以訪問吓張寶欣

推到訪問張寶欣
大家唔好down big big channel,要睇live,好多明星Facebook ig都會開
ON9先玩bbc
最撚攪笑蘇志威話 10號佢答問題 ok 淡定.

佢果段 "改網名" 得大約 110-120 個字
佢 em 咗 1次,dead air 3次,窒 1次,er 3次,"呢" 咗 5次
即係大約每講 10個字就出一次事

佢 em 咗 1次,dead air 3次,窒 1次,er 3次,"呢" 咗 5次

你又真係數

巴打好波
仲夠膽出黎柒話佢入唔到三甲唔抵果啲真係唔撚知醜
東張西望仲係到"辣"火頭
東張西望仲係到"辣"火頭

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞