2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike
隔離10號post有新圖
隔離10號post有新圖

我想問下,一個連最後衝心階段都話攰唔想開live住既人,佢點樣肩負起推廣bigbigchannel既責任呀?

原本你個apps可以有好多特色節目
依家?張寶欣仲會唔會keep住開live都頓成疑問,獎已袋理撚得你

白白浪費一個好機會,遲早中悔

之前 nicole 試過咁多唔同嘢, 打機, 包雲吞, 插花, 彈琴. 自己 set 位 set 機去 live,
根本 nicole 拎奬, 跟著繼續開 live, 可能比多少少 resources , 就可以大把嘢玩.
可以當 KOL 咁捧, 用港姐 個名去幫 BBC 搵廣告.

10 號 無思想口窒窒咁, 點拍呀

10號攞一定無9咁上心架啦
一個攞完緊係多謝屋企人啦好似爸爸咁囉
另一個攞佢知道係自己付出努力然後得到既成果,自然會更加上心
但主流啲page仲係focus係冠軍到,我覺得呢單離譜d

10號做埋啲狗閪野就搵個5號黎轉移視線,兩個都奇恥無比

其實可以係冠軍果邊 d post, 都貼下
整 d 簡單版本, 易明.
咪當爆多單料咁.
原來 選醜, 5號串柒柒 外, 仲有 疑似做假
但主流啲page仲係focus係冠軍到,我覺得呢單離譜d

10號做埋啲狗閪野就搵個5號黎轉移視線,兩個都奇恥無比

其實可以係冠軍果邊 d post, 都貼下
整 d 簡單版本, 易明.
咪當爆多單料咁.
原來 選醜, 5號串柒柒 外, 仲有 疑似做假

Wow
早晨
我想問下,一個連最後衝心階段都話攰唔想開live住既人,佢點樣肩負起推廣bigbigchannel既責任呀?

原本你個apps可以有好多特色節目
依家?張寶欣仲會唔會keep住開live都頓成疑問,獎已袋理撚得你

白白浪費一個好機會,遲早中悔

之前 nicole 試過咁多唔同嘢, 打機, 包雲吞, 插花, 彈琴. 自己 set 位 set 機去 live,
根本 nicole 拎奬, 跟著繼續開 live, 可能比多少少 resources , 就可以大把嘢玩.
可以當 KOL 咁捧, 用港姐 個名去幫 BBC 搵廣告.

10 號 無思想口窒窒咁, 點拍呀

一諗起Nicole呢段時間咁勤力,最後既結果真係好悲憤
Push
投訴信撰寫中,屌你老母張寶欣
早晨
投訴信撰寫中,屌你老母張寶欣

感謝
長期推
屈巴
link好似死圖
屈巴
link好似死圖

係你架喎張圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞