2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike
全晚最慘係kelly
第二係美黎
第三regina
最西係父幹大後台
最撚西就係黑獎細後台

冠軍:假得黎都叫做有評判投出黎,雖然dodo兩票
BBC獎:擺到明係當你班撳過心既人無到,有數據支持9又點,係要比10

Battle個時10輸1 按道理1攞都唔會10攞
最上鏡應該係Kelly
Regina應該冠軍
全晚最慘係kelly
第二係美黎
第三regina
最西係父幹大後台
最撚西就係黑獎細後台

BBC獎:擺到明係當你班撳過心既人無到,有數據支持9又點,係要比10

最上鏡應該係Kelly
Regina應該冠軍

全晚最慘係kelly
第二係美黎
第三regina
最西係父幹大後台
最撚西就係黑獎細後台

最上鏡應該係Kelly
Regina應該冠軍

雖然一路ff regina雙料冠軍
但kelly拎最上鏡我絕對心服口服
以為14年已經夠黑,真係低處未算低
細獎有細獎黑,大獎有大獎黑
呢屆港姐搞到咁既地步已經注定唔會再有fd做,起碼一定無可能好似上屆咁
下一屆包剪揼選港姐
下一屆包剪揼選港姐

十足以前有隊日本女團猜包剪揼決定新碟主唱
呢屆港姐搞到咁既地步已經注定唔會再有fd做,起碼一定無可能好似上屆咁

上屆係咪近年關係最好果屆?

上屆係咪近年關係最好果屆?

yes
仲要係同港男都fd埋
豬肉獎代替友誼都笑左 不過就算係友誼都係10號攞屌你老母

Nicole wu個po都暗示得好明顯

Kelly, 同 Nicole Wu, Nicole Wu 同 Suki,Suki 同 Kat friend

跟住頭先 Kelly live , Nicole kam 都有入去 hi 同打咗幾個 emoji

應該落選呢幾個會 frd d

啱呀 一定撚定係佢添呀
到時連做數都無得你篤爆

當初根本唔應該取消友誼,兩個獎性質完全唔同,咁樣要9號做炮灰
啱啱睇咗 5 號個 ig
幅冠軍相, 跟著 tag 就係 queen, firstplace, winner...
一句多謝都無 一個多謝 tag 都無
跟著 ig live 就開拖寸人
真係極度自我中心喎

其他人都會出下 post 講多謝支持.
mandy 17歳咁細個都識出個 post 講晒多謝.

5號真係零人情世故
幅冠軍相, 跟著 tag 就係 queen, firstplace, winner...
真係極度自我中心喎

5號真係零人情世故

好大既口氣
跟亞軍學下咩係港姐應有既談吐啦
https://youtu.be/V00RW9L9h4I
真係極度自我中心喎

5號真係零人情世故

何止無人情世故
直頭白痴黎
真係極度自我中心喎

5號真係零人情世故

好大既口氣

queen 都寫出黎, 係咪上晒腦
你地有冇留意呢
唔知係咪淨翻8個 個陣呢
個個女仔都晚裝,係得翻5號好似藍色晚裝(好似係)
你地有冇留意呢
唔知係咪淨翻8個 個陣呢
個個女仔都晚裝,係得翻5號好似藍色晚裝(好似係)
真係極度自我中心喎

5號真係零人情世故

好大既口氣

queen 都寫出黎, 係咪上晒腦

#其實我諗過用英文寫 #但香港小姐應該要明白中文的重要性
"其實除咗樣之外,所需求嘅嘢亦都好多,好似說話、人際關係,比起樣更重要"
兩屆冠軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞