2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike

5 號唔識曾志偉
佢次次訪問都出事
5 號唔識曾志偉
佢次次訪問都出事

依啲唔係叫真 依啲係叫自我中心
5 號唔識曾志偉
佢次次訪問都出事

人地趕住去荷里活發展架,好巴閉架,香港老影星駛鬼識咩
5 號唔識曾志偉
佢次次訪問都出事

一年後去荷理活,去到可以做咩呀
條女真係上晒腦
珍巴,岩岩電視又賣個仆街女廣告
好唔好開個post吹雞叫人聽晚入去張寶欣個live聲討佢

標題就係話張寶欣有live?
內容或者唔好咁直線
話就話有野睇,然後下面
全部加句千祈唔好喺前面
千祈唔好 提及張寶欣心心疑似造假
千祈唔好 話張寶欣短時間內離奇奪得過百萬心心
千祈唔好 叫張寶欣還返個獎比9號
etc

有無得諗
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170907/mobile/bkn-20170907181559341-0907_00862_001.html
何依婷唔覺港姐決賽「慘不忍睹」
regina把口真係啷過油

個冠細左啲喎
收皮食屎仆街呢啲詞語應該用得
屌你老母嗰啲就應該唔得

鬧人又唔一定話要爆晒粗既
直中要害就得啦,佢越唔想人講越唔想人提我地就越要講越要提
nicole kam ig 有post 啦
5 號唔識曾志偉
佢次次訪問都出事

條女真係上晒腦

Fyy講得好 係香港磨練下先啦
成日掛住一步登天
9號發文了

講得好得體
雖然有一兩句好有骨

淨係啲心心emoji堆骨已經噎死條仆街啦

講得好得體
雖然有一兩句好有骨

淨係啲心心emoji堆骨已經噎死條仆街啦

第一個 心心 擺位擺得好靚

內容或者唔好咁直線
話就話有野睇,然後下面
全部加句千祈唔好喺前面
etc

有無得諗

淨係post之前啲報道啲人應該知點做

頭先load左陣邊個係珍巴
[size=2]我以為你地會叫我禽獸巴/size=2]

內容或者唔好咁直線
話就話有野睇,然後下面
全部加句千祈唔好喺前面
etc

有無得諗

淨係post之前啲報道啲人應該知點做

頭先load左陣邊個係珍巴
[size=2]我以為你地會叫我禽獸巴/size=2]

我通常叫頭個字
5 號唔識曾志偉
佢次次訪問都出事

條女真係上晒腦

Fyy講得好 係香港磨練下先啦
成日掛住一步登天

佢之前講嘅嘢, ig post 寫嘅野, 字眼,
我覺得佢似係睇唔起香港
要貼埋果張cap圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞