2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike
成班港豬,睇港姐仲重要過香港嘅政治前途

你留意下,呢個叫9號打手區

係10號聲討區

係10號聲討區

我最撐8號 但10號攞最受歡迎真係睇唔過眼

係10號聲討區

多謝巴打

係10號聲討區

多謝巴打

其實報唔報得警?
究竟琴晚有冇會計師樓作證?
有冇人知邊間?
其實報唔報得警?

最多廣管局
其實報唔報得警?

最多廣管局

一係一齊寫去
有冇人知邊間?

好似係羅兵咸
其實報唔報得警?

最多廣管局

造假喎
有冇人知邊間?

好似係羅兵咸

叫佢交數
有冇人知邊間?

好似係羅兵咸

叫佢交數

推到公開心心數字
攞個豬肉獎就當自己第四咁痴埋去影相
有冇人知邊間?

好似係羅兵咸

叫佢交數

推到公開心心數字

佢夠撚膽咩,係就係希望tvb有良心IT友好唔小心撳錯掣開返個******出黎變返做數字啦
到時就真相大白啦
收到絕對可靠消息
當所有候選佳麗入到房間,根本BBC係停咗冇做到直播,因為個系統根本負荷唔到

咁何來張寶欣短短幾分鐘有二百幾萬個like
其實報唔報得警?

最多廣管局

造假喎

睇下先前報案例
無線既9成都係理據不足

http://www.coms-auth.hk/tc/complaints/handle/broadcasting_services/complaints_ca/index.html
其實好難,佢無講過點計,佢話現場評判每人有十萬心可以比 都得
收到絕對可靠消息
當所有候選佳麗入到房間,根本BBC係停咗冇做到直播,因為個系統根本負荷唔到

報商業罪案調查科
屈dee巴
我有份禮物想送俾你
俾你tg我
如果係公平,就應該一直都show晒十個佳麗既心心數字出黎,睇下點樣升返
咁當然唔會咁做啦,第一唔會追到,因為開show前個BBC apps個撳心活動加埋都好似係一個鐘左右,按比例你張根本唔會追到
再講之後都開始死server,你現場果啲心心數字係點加又唔講,叫人點樣服呀
有冇人知邊間?

好似係羅兵咸

叫佢交數

推到公開心心數字

佢夠撚膽咩,係就係希望tvb有良心IT友好唔小心撳錯掣開返個******出黎變返做數字啦
到時就真相大白啦

個粉絲數目都變晒
應該係刻意遮咗佢,5號我記得應該係最少.
反而 nicole wu 粉絲數目仲係度,有 9百幾
其實好難,佢無講過點計,佢話現場評判每人有十萬心可以比 都得

如果佢夠膽咁解釋,以後BigBigChannel 唔駛再搞俾心心鬥多活動
屈dee巴
我有份禮物想送俾你
俾你tg我

deealongway
如果係公平,就應該一直都show晒十個佳麗既心心數字出黎,睇下點樣升返
咁當然唔會咁做啦,第一唔會追到,因為開show前個BBC apps個撳心活動加埋都好似係一個鐘左右,按比例你張根本唔會追到
再講之後都開始死server,你現場果啲心心數字係點加又唔講,叫人點樣服呀

我入左BigBigChannel ,根本搵唔到佳麗直播
收到絕對可靠消息

有直播,我睇緊.我有睇 kelly, regina 幾個係間房 live.

我之前都講過.
BBC 一爆 server, 就會係第一頁擋人,load 唔到.
所以要一早入定去,入咗去之後就可以一直繼續睇.

仲有 regina 間房個 live 係遲咗開,佢開咗之後唔得,要再開過個 live, 變成最遲一個開.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞