2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike
今屆連口才都係歷屆最廢... 無眼睇啦
以後每次出活動應該有排笑
今屆連口才都係歷屆最廢... 無眼睇啦

有表現果啲現場都唔理,可以點吖
辛苦晒regina
梗本係得1,2,6,8,9係ok,其他全部都

仲好, 大把機會比regina show off

開賭: 10號幾時可以自己答到問題

驚爆鑊柒嘢出嚟, 攪到攬炒, 累埋 Regina

攬炒已經發生咗
已經比人講咗呢屆係最醜三甲
大佬有無睇亞軍架屌

攬炒已經發生咗
大佬有無睇亞軍架屌

學某評判話齋,計overall
一個正常人真係無可能差到咁.
真係諗唔到有咩嘢正常成年人會咁樣

攬炒已經發生咗
大佬有無睇亞軍架屌

三甲係189成件事唔同晒
今屆真係有陣柒味,有機會行返2014條舊路,即係邵佩詩個屆
雖然10去左英國7年
但人地8號10歲過去加拿大又唔見佢咁

攬炒已經發生咗
大佬有無睇亞軍架屌

盈盈做do姐果位啦屌
雖然10去左英國7年

唔係好關事 純粹係10本身唔掂
攞5同8比就易比
雖然10去左英國7年

攞5同8比就易比

一句講晒,張寶欣真係「高分低能」嘅典型人辦
大學畢完業都仲柒下柒下
有無mon post呀你兩姐妹?

見到佢兩個無后冠,但成日可以上鏡就忟
雖然10去左英國7年

攞5同8比就易比

一句講晒,張寶欣真係「高分低能」嘅典型人辦
大學畢完業都仲柒下柒下

留意番 大學畢業 唔等於 高分
宜家覺得佢兩姐妹好黑人僧,由其係家姐一入娛樂圈就同拍拖七年男朋友分手

佢家姐係訓練班已經好乞人憎
為咗唔想比其他fans同其他港姐影相 就即刻扮晒病叫人車佢走 搞到啲fans冇得影
轉個頭喺地鐵站俾同一班fans撞到佢神采飛揚 笑到哈哈聲咁落樓梯 點知佢發現咗佢見到佢即刻扮晒病咁

從來對呢兩姊妹冇乜好感

仲有佢兩姐妹成日俾人話笑得甜,跟住睇親佢地訪問就淨係識鳩笑。。。
我想講兩姐妹排牙都唔靚囉

https://www.facebook.com/onccstars/videos/10155338526777655/

10號傻的嗎

頂你,乞完個BBC獎都仲柒下柒下,遊緊魂咁,正常人真係會激到嘔血

睇到屌一聲

攬炒已經發生咗
大佬有無睇亞軍架屌

8仲算好彩,當晚個妝可以見人,輸左有人為佢不值
9搞到要比人老屈佢樣衰,明明本身靚女黎架嘛
有網民質疑網上投票「最受歡迎香港小姐」,賽前是⑨金美黎累積最多心心,但最後是⑩張寶欣奪獎?余詠珊稱張寶欣賽前累積加臨場獲200多萬心心,絕對不能造假。

我屌你老母呀
臨場獲,點獲先,現場有幾多個人呀,一千個都無,全部都支持10?
屌你老母呢啲人真係累死tvb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞