2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike

戴后冠都有彩排,全部跟劇本,有乜出奇
有冇人知可以點back up啲live?
佢地選完啲live係咪就會消失
本來以為3號好快會out

如果正路first foul我都係估2 3 7
點知最尾嗌9,岩岩先比人搶左個獎,加上一開頭比人化左個柒妝,果下仲要話佢最低分,三重打擊下搞到9有少少唔開心打左喺塊臉度都好正常
真係好慘

nicole wu啲片好似仲睇到,我估唔會del呀

點知最尾嗌9,岩岩先比人搶左個獎,加上一開頭比人化左個柒妝,果下仲要話佢最低分,三重打擊下搞到9有少少唔開心打左喺塊臉度都好正常
真係好慘

冇左bbc獎我估佢都嚇一嚇
宜家仲要比人寫話黑面金美黎

真係好慘

冇左bbc獎我估佢都嚇一嚇
宜家仲要比人寫話黑面金美黎

黑面已經算好少野,你班仆街點樣對佢在先
遠到12強唔計,由10強開始已經不斷被無視,咩新聞都無,基本上同透明無分別,跟住今晚又咁樣,佢西你地一秒面已經好比面啦啊哥
八月做廢青成日睇live 第一個就係睇11號
之後有睇埋10號同8號 上黎追post之後睇埋9號

我覺得11號個人幾真 可惜淘汰左之後冇得睇

第一次睇8號係幾好笑 佢隻狗發癲 搞到佢叫佢媽媽移走隻狗 之後一直覺得佢幾有心 所以次次live都即刻衝入去睇

10號頭幾次有睇 但之後唔知點解冇心機特別追

第一次睇9號我覺得好神奇 估唔到有人開live開到好似拍資訊節目咁 之後都一直追

其實7號2號我都覺得唔錯 感覺個人都幾真 可惜一直被忽視

一樣,10睇咗兩三次就無睇。

8 次次都會睇得好開心,佢好energetic
同 Nicole Wu 台灣果 d 好好睇

9 好多元化,次次唔同。今次唔啱睇下次都會啱睇

1 次次問佢 考佢都答。幾鐘意問佢

6 好少睇

2 幾 nice,佢把聲幾好聽

7 應該幾好笑,不過少live

sex141
其實尋晚入5強個時 都講明10號係5個入面最低分嫁啦
之後5個講完個幾十秒感言之後就即係公佈3強
個段感言都唔會計分嫁啦
咁擺明係人都知10號唔會入3強

完全唔明佢當初點解要咁樣公開最低分
搞完一大輪投票比佢入返5強
之前就直接公報3強係咩玩法

sex141

唔係個個佳麗都有次採排帶后冠咩

sex141

唔係個個佳麗都有次採排帶后冠咩

我係話今年冠軍 真係SEX141
10號由頭到尾都係度fing fing下,真係以為觀眾係盲

我屌
10號由頭到尾都係度fing fing下,真係以為觀眾係盲

agger,黑人個獎都要入5強
諗實5號係好撚樣衰,但佢一直都喺台上展現自信同potential,相反10號真係一路都戇鳩鳩咁,唔係家姐,台灣果陣已經返得屋企

delete左9成

delete左9成

你講Nicole wu?其實無刪到,我初初都以為係
因為佢foul左之後比人搣走左個藝人身份
你撳入去佢個檔案係搵唔到佢啲片既
要search先有,仲要望落得返淘汰前兩條片,其實唔係

係可以掃過去睇返啲舊片,所以無del

delete左9成

你講Nicole wu?其實無刪到,我初初都以為係
因為佢foul左之後比人搣走左個藝人身份
你撳入去佢個檔案係搵唔到佢啲片既
要search先有,仲要望落得返淘汰前兩條片,其實唔係

係可以掃過去睇返啲舊片,所以無del

我search "胡美貽 nicole"
10號根本冇資格拎任何獎
未選就搵家姐同佢鋪路搵晒上年啲港姐港男食飯同佢慶祝生日
面試就擺住喺佢個妹個姿態入嚟 以為瞓喺度都贏
屌你老味琴日啲問答九唔撚答八咁都比人話好才好
黑撚到仆街你班fans仲好意思走去屌5號?

尼米
兩姊妹都仆街黎
十號食屎啦 人矮人柒靠家姐想學人紅
無料就番屋企先
訓醒繼續鬧
推撚到十號仆街
訓醒繼續鬧

金金真係好冤枉呀
十號食屎啦 人矮人柒靠家姐想學人紅
無料就番屋企先

慢慢睇吧
港姐名次同撈唔撈到大台冇直接關係

還返個獎出黎啦仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞