2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike
好多個都知自己缺點/弱項去改, 真係有進步.

kelly 一開始第一個 live 完全唔知做咩講咩.
開頭/台灣果陣 d 訪問都係勁多小動作,
有時會太 hyper, 講嘢又會 "git"
但佢去到 sasa 果陣已經改晒, 勁淡定.
佢開 live 簡直係自娛, enjoy 嘅.

kat 都係一開始, 講嘢無咩信心細聲, 眼神好唔定,
去到後尾改晒, 定好多.

nicole 之前講嘢都唔好, 會騰
決賽講貓無問題, 反應仲好快.

10號講嘢, 由 day 1, 到之後都不斷柒不斷窒.
sasa 窒到出晒事, 到決賽都係咁, 居然係零進步.

一個人用兩個月練口才, 點都會有 d 進步.
日日屋企自己練半粒鐘 都夠晒
但佢係無進步.

講得好好
有冇人有Nicole Kam ig live?上ig搵唔返
Kelly個段我都睇唔切

佢live左兩次 del晒啲片

你老味好意思寫出黎 蕃級喎

有冇人知佢邊個 好認同佢講既野 遊戲規則呢樣野大家都明 但真心好唔抵
沒有一句交代,沒有一點歉意
明明係受害者既,反而要好似做錯事咁喊晒同大家say sorry謝罪
真係天理難容
睇到佢咁難過,真係好難唔著

呢個就係香港現今嘅縮影
但大把港豬冇醒過
早晨
張寶欣我屌你老母正臭雞
最受歡迎?搵盤水照下自己個閪樣啦造馬閪
訓多陣,轉頭每日一屌
張寶欣我屌撚到你2046呀,我未見過女仔要喊得咁淒涼架,我屌你搞到佢咁
幫推
推到tvb執粒
要求禠奪10號個獎!
已屌

你老味好意思寫出黎 蕃級喎

無恥到
一齊ig 留言屌鳩條臭閪10號啦
一齊ig 留言屌鳩條臭閪10號啦

條臭閪到依家仲可以咁撚風騷好似真係當之無愧咁

我有喊果段
每睇一次都更加令我痛心疾首
唔撚屌柒個張寶欣唔得

咁都講得出

kelly 果段仲係到喎, 寫住仲有四個鐘

kelly 果段仲係到喎, 寫住仲有四個鐘

去佢 ig profile , 禁幅 profile pic, "觀看直播視像"
心心王

噁心王就有份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞