2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike
有無人覺得金美黎輸在姓金?
因為姓金既多數係賤人

利申:支持岳飛
真係唔撚明 tvb 諗咩.
nicole 順勢 win 咗, 咪擺係 bbc 叫 nicole 繼續開live, 當做招牌囉.

10號 咪開個最上鏡比佢, 求其 9up 話佢笑得最好, 無人會嘈喎.

大明猩夫人同仆街10號分贓唔勻,搞到nicole做左犧牲品

依家五個奬,每一個都比人質疑

最好笑係連最受歡迎都比人懷疑
明明已經有數計

原本講到2百幾萬唔知幾多票,咁後面話係9號 金美黎
成件事好合理
點知係10號

係.我聽到就諗,二百幾萬即係加多咗三四十萬,條數差唔多啦
諗住 係 nicole

會唔會根本網絡錯誤?
過兩三日補番個獎比Nicole

又唔見TVB唔小心比獎7號8號
不過正正就係個成功率微乎其微
先可以比到機會我地繼續屌,咁樣搶人個獎,無得原諒
殺我地宋人既金狗
結果或者係改變唔到
但我地有我地繼續屌
正如當年韓國黑入FC四強,係呀已經過左
但起碼唔好令人忘記呢件事先
10號你個BBC獎永遠都係你人生既污點,係你唔廉潔既象徵

明明已經有數計

成件事好合理
點知係10號

諗住 係 nicole

會唔會根本網絡錯誤?

8號明俾人玩
條題目叫森美答都唔掂
結果或者係改變唔到
但我地有我地繼續屌

其實報唔報得警?

最多廣管局

一係一齊寫去

明明已經有數計

成件事好合理
點知係10號

諗住 係 nicole

會唔會根本網絡錯誤?

8號明俾人玩
條題目叫森美答都唔掂

係 呢啲垃圾假問題
有啲想email會計師樓
有啲想email會計師樓

support
夾錢出律師信俾羅兵咸要求詳細解釋有無得諗?

明明已經有數計

成件事好合理
點知係10號

諗住 係 nicole

會唔會根本網絡錯誤?

8號明俾人玩
條題目叫森美答都唔掂

佢老味造馬造到出哂面啦
10號果D問題擺明SET好俾佢等佢可以發揮,Sell佢外表自己有咩優點, 改咩網名又係可以自由答sell自己.
但都答到一pat屎

我覺得可以email先 煩死佢
唔得先行動升級
結果或者係改變唔到
但我地有我地繼續屌

到佢紅時仲有邊個理佢

咁既品行紅到先講啦

我覺得可以email先 煩死佢
唔得先行動升級

明明已經有數計

成件事好合理
點知係10號

諗住 係 nicole

會唔會根本網絡錯誤?

8號明俾人玩
條題目叫森美答都唔掂

佢老味造馬造到出哂面啦
10號果D問題擺明SET好俾佢等佢可以發揮,Sell佢外表自己有咩優點, 改咩網名又係可以自由答sell自己.
但都答到一pat屎

羅兵咸會計師事務所
http://www.pwchk.com/global/forms/contactUsNew.html?parentPagePath=/content/pwc/hk/en&style=red

好難填呀

定係煩廣管局會好啲?
始終政府會公佈數字 如果我地推得多造大個數 可能會有傳媒理
別讓大大平台(BigBigChannel)淪為笑話

8號明俾人玩
條題目叫森美答都唔掂

8 號只係個答案唔好唔靚, 森美仲要係咁針對.話我答不如我選,屌佢轉頭咪一樣幫 10答晒.

5 號 溝通唔到,季節係咩嘢都唔知,仲要鄂然一下唔知點算,連問番清楚都唔反應.答嘢又唔知答咩.仲要答錯,要答 "說服", 佢答了解點樣

10號 直頭表達唔到自己,最重要嘅 keyword 全部都係森美講,佢再講係係係

4 號又係答到一 pat 嘢咁

今屆四個得奬,有三個都講嘢唔掂
第時出到去,真係靠 regina 一個頂晒

8號明俾人玩
條題目叫森美答都唔掂

8 號只係個答案唔好唔靚, 森美仲要係咁針對.話我答不如我選,屌佢轉頭咪一樣幫 10答晒.

5 號 溝通唔到,季節係咩嘢都唔知,仲要鄂然一下唔知點算,連問番清楚都唔反應.答嘢又唔知答咩.仲要答錯,要答 "說服", 佢答了解點樣

10號 直頭表達唔到自己,最重要嘅 keyword 全部都係森美講,佢再講係係係

4 號又係答到一 pat 嘢咁

今屆四個得奬,有三個都講嘢唔掂
第時出到去,真係靠 regina 一個頂晒

對8號好唔公平
6號果題都仆街啦,森美玩9佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞