2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike
查呢啲豬肉獎都算
冠軍先至係極品
任何嘢都輸到貼地都可以贏

🤑🏆🤐

由無影港姐個屆開有呢D
睇見森美不斷串8號就燥
宜家求其比個數字就話最受歡迎
啲人唔知當佢係民選冠軍

呢個先係重點
邊個入是非精
邊個入是非精

如果張寶欣入以後真係唔想睇
邊個入是非精

Regina

好心酸
宜家一google張寶欣 第一個新聞就係疑似造假
Google張_ _就要出做假
就好似百份咁

Lm三色台回應
同埋佢地宜家bbc啲粉絲人數好奇怪
9號係6X
10號係幾百
2號係千幾
至少都要默認計錯數道歉啦
預就唔預你班無恥之徒會比返個獎人架啦
同埋佢地宜家bbc啲粉絲人數好奇怪
9號係6X
10號係幾百
2號係千幾

改過晒
至少都要默認計錯數道歉啦
預就唔預你班無恥之徒會比返個獎人架啦

同意 但如果記者唔追住tvb 佢地根本唔會理
宜家覺得佢兩姐妹好黑人僧,由其係家姐一入娛樂圈就同拍拖七年男朋友分手
宜家覺得佢兩姐妹好黑人僧,由其係家姐一入娛樂圈就同拍拖七年男朋友分手

佢家姐係訓練班已經好乞人憎
為咗唔想比其他fans同其他港姐影相 就即刻扮晒病叫人車佢走 搞到啲fans冇得影
轉個頭喺地鐵站俾同一班fans撞到佢神采飛揚 笑到哈哈聲咁落樓梯 點知佢發現咗佢見到佢即刻扮晒病咁

陷家都痴撚線

為咗唔想比其他fans同其他港姐影相 就即刻扮晒病叫人車佢走 搞到啲fans冇得影
轉個頭喺地鐵站俾同一班fans撞到佢神采飛揚 笑到哈哈聲咁落樓梯 點知佢發現咗佢見到佢即刻扮晒病咁

陷家都痴撚線

前日仲話要學父母捐錢起學校
邊個入是非精

佢兩姐妹真係要收收皮
邊個入是非精

Regina

從來對呢兩姊妹冇乜好感
邊個入是非精

佢兩姐妹真係要收收皮

90%張寶欣入 tvb要搞gimmick
到時有fyy都唔撚睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞