2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike
晚安,希望張寶欣今晚食得落飯,唔好食食下嘔晒出黎啦

晚安,希望因離奇於三分鐘內賺取過百萬心心並奪得BigBigChannel最受歡迎香港小姐一獎而廣受公眾質疑的...

晚安,希望因離奇於三分鐘內賺取過百萬心心並奪得BigBigChannel最受歡迎香港小姐一獎而廣受公眾質疑的...

3分鐘百幾萬
摩打手要請幾多人先做到

3分鐘百幾萬
摩打手要請幾多人先做到

而最離奇係當日有一段時間係入唔到apps

3分鐘百幾萬
摩打手要請幾多人先做到

仲有禁心心時段美黎個直播開完又關 關完又開
將hk01同蘋果日報報導加入張寶欣既維基有無得諗?

https://zh.m.wikipedia.org/zh-tw/張寶欣

https://zh.m.wikipedia.org/zh-tw/張寶欣

絕對應該,客觀事件黎
本來都ok張寶兒 宜家唔想理

絕對應該,客觀事件黎

贊成

兩姊妹都唔係好人

3分鐘百幾萬
摩打手要請幾多人先做到

離乜奇呀,就算個app正正常常,咪一係頒比10號
不過個垃圾app正常到先算

兩姊妹都唔係好人

大嘅教壞細
好心你班打手就STOP啦 呢個獎本身就唔公平 BBC又唔係實名制又唔係一人俾一次心 一千幾百人狂禁心又乜資格叫最受歡迎呀
最好三色台就宣佈取消呢個膠獎 正正式式頒返友誼小姐俾張寶欣 咁你地班友就唔洗再嘈嘈貢
好心你班打手就STOP啦 呢個獎本身就唔公平 BBC又唔係實名制又唔係一人俾一次心 一千幾百人狂禁心又乜資格叫最受歡迎呀
最好三色台就宣佈取消呢個膠獎 正正式式頒返友誼小姐俾張寶欣 咁你地班友就唔洗再嘈嘈貢

都預左 友誼小姐佢都有辦法攞到 但依家真係有數據囉

屌你老母閪啦講埋啲懶係眾人皆醉以為自己好撚醒既野以為自己睇野好獨到咁
係咁容易拎到百幾萬既
唔見係李清心有,唔見係邱晴得?
最近果個都係80萬但都唔係10係Regina囉
點解淨係9號做到?就算不停撳都要佢真係受歡迎先有呢個效果啦
一句個獎膠就可以抹殺佢既努力

依家係從 TVB 官方數字同片段呢 D 事實資料,有 Number 有數據有計算去得出一個合理猜疑。

難道個意見同你所想所希望相反, 就叫打手? 比 D 理據嚟啦?

即係呢,去同人 argue 都要有 d point 架。
若果無 point 但就咁話人係打手嘅話,真係唔知邊個先係打手咯。

依家係從 TVB 官方數字同片段呢 D 事實資料,有 Number 有數據有計算去得出一個合理猜疑。

難道個意見同你所想所希望相反, 就叫打手? 比 D 理據嚟啦?

即係呢,去同人 argue 都要有 d point 架。
若果無 point 但就咁話人係打手嘅話,真係唔知邊個先係打手咯。

其實唔理佢仲好,呢條撚頭收錢愛國遊行都做得出,比人撚完仲要講晒粗口
質素會有幾好,係難為佢仲可以咁厚臉皮當無野喺連登周圍走囉
其實講得岩,變友誼小姐可能仲好
但tvb唔該唔好扮係大眾參與,扮係觀眾比心選左個10號出黎先得架
好撚肉鳩酸
宜家求其比個數字就話最受歡迎
啲人唔知當佢係民選冠軍
宜家求其比個數字就話最受歡迎
啲人唔知當佢係民選冠軍

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞