2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike
我覺得決賽如果唔洗係房做
2號跳舞可能有機唔洗out 始終佢有跳舞底
邊個入是非精

如果張寶欣入以後真係唔想睇

佢兩姐妹真係要收收皮

90%張寶欣入 tvb要搞gimmick
到時有fyy都唔撚睇

罷睇
宜家覺得佢兩姐妹好黑人僧,由其係家姐一入娛樂圈就同拍拖七年男朋友分手

佢家姐係訓練班已經好乞人憎
為咗唔想比其他fans同其他港姐影相 就即刻扮晒病叫人車佢走 搞到啲fans冇得影
轉個頭喺地鐵站俾同一班fans撞到佢神采飛揚 笑到哈哈聲咁落樓梯 點知佢發現咗佢見到佢即刻扮晒病咁

陷家都痴撚線

前日仲話要學父母捐錢起學校

佢有本事用自己錢起學校先講啦!
邊個入是非精

佢兩姐妹真係要收收皮

到時有fyy都唔撚睇

罷睇

一早講過 無論結果係點
有獎冇獎 有三甲冇三甲
佢一定有得入tvb

根本成件事就on9 有乜理由食蛋糕都係表演

3號擺pose都係

根本成件事就on9 有乜理由食蛋糕都係表演

應該話成個show啲編排都好on9,尤其是BBC個才藝表演,完全暴露佳麗嘅缺點出嚟俾人恥笑
Nicole Kam本身大學讀咩?
如果唔入TVB唔知佢會返咩工呢

教書
9up

教書
9up

佢個feel都幾老師

Send蘋果同01單新聞比台灣既話

其實10號決賽前幾日都冇開live
記得有次8號live緊 啲人搵10號 佢話10號想休息下唔想開
其實個幾日人人都需要休息 但8號開live比小朋友玩都開左兩次
2號又開 9號又開過
咁都可以攞bbc獎
其實10號決賽前幾日都冇開live
記得有次8號live緊 啲人搵10號 佢話10號想休息下唔想開
其實個幾日人人都需要休息 但8號開live比小朋友玩都開左兩次
2號又開 9號又開過
咁都可以攞bbc獎

坐定粒六咁

Send蘋果同01單新聞比台灣既話

邊個入是非精

佢兩姐妹真係要收收皮

到時有fyy都唔撚睇

罷睇

一早講過 無論結果係點
有獎冇獎 有三甲冇三甲
佢一定有得入tvb

佢根本一定入tvb 所以先咁hea

睇死tvb實簽張寶欣,一來可以利用同佢家姐拍埋一齊出show,製造節目話題之外,二來又可以幫tvb填補藝員人數不足呢個問題
柒柒同10a好似越黎越friend咁
唔知Suki會唔會留低
睇好佢做綜藝

係, 你見佢跳舞果陣 d 動作應該都堅.
但 只可以不斷狂轉圈.

咁大個舞台唔用, 走去劏房. 諗果個都痴撚線

2號 Kat 佢唔係最靚女, 但真係好好, 好有心, 去努力㗎
同埋感覺佢係比較斯文

係, 你見佢跳舞果陣 d 動作應該都堅.
但 只可以不斷狂轉圈.

咁大個舞台唔用, 走去劏房. 諗果個都痴撚線

2號 Kat 佢唔係最靚女, 但真係好好, 好有心, 去努力㗎
同埋感覺佢係比較斯文

我淨睇過佢巴士live 感覺佢唔錯
可惜一直被忽視
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞