2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike
留名,等你整合
含冤未雪
豬肉獎都黑,TVB我屌你老母
佢 battle 都唔夠1號,有無能力過1 號都成問題啦
BBC最受歡迎香港小姐數據分析

根據mytv個時間 17:42個陣10號個累積數量係704990

19:13個陣10號個累積數量係757943

總時間長度=19:13-17:42=91秒
數量增長=757943-704990=52953
增長速率=52953/91=582/秒

根據賽前BBC記錄 10號同9號有明顯差距

10號同9號差距=1768205-698644=1069561

假設10號一直保持同一個速率去追
假設9號今晚完全冇增長
10號超越9號所需時間=1069561/582=1838秒=31分鐘

成個環節頭尾應該冇30分鐘 仲要未計9號今晚個增長
完全睇唔到10號會贏個可能性
難聽講句,如果TVB真係要搞到咁撚肉酸
美黎如果之前搵日係live煲湯,煲足五個鐘滾到本身已經2,3百萬
個仆街10號都可以照反到cup
難為仲有啲傻鳩10號fans走去5號IG屌冠軍屌埋一份
你老母你個10號就係最無資格怨5號攞到冠軍呀
因為呢屆選美如果要講5號係第一個仆街既話,咁10號就係第二個
連豬肉獎都黑,可唔可恥啲呀
查呢啲豬肉獎都算
冠軍先至係極品
任何嘢都輸到貼地都可以贏

冠軍擺到明係黑
但bbc 呢個裝係可以係數據上面睇到佢既努力
難聽講句,如果TVB真係要搞到咁撚肉酸
美黎如果之前搵日係live煲湯,煲足五個鐘滾到本身已經2,3百萬
個仆街10號都可以照反到cup
難為仲有啲傻鳩10號fans走去5號IG屌冠軍屌埋一份
你老母你個10號就係輸果9個裏面最無資格怨5號攞到冠軍呀
因為呢屆選美如果要講5號係第一個仆街既話,咁10號就係第二個
連豬肉獎都黑,可唔可恥啲呀
查呢啲豬肉獎都算
冠軍先至係極品

冠軍擺到明係黑
但bbc 呢個獎係可以係數據上面睇到佢既努力
查呢啲豬肉獎都算
冠軍先至係極品

冠軍擺到明係黑
但bbc 呢個裝係可以係數據上面睇到佢既努力

估唔到有數計TVB都咁過份
靠姊蔭偷人個獎,on99都碌到入5強
仲想點呀,執撚到啦
唔係諗住扮正義喺度說三道四呀,排隊都未撚輪到你啦10號,講到自己支持果個好唔抵咁
覺唔覺big big channel叫BBC係侮辱咗BBC?

咁topic應該打唔到咁長...
10號ig第一個comment就話佢係民選冠軍
10號ig第一個comment就話佢係民選冠軍

收皮啦好無,係咁撚勁就唔駛篤數啦
攞個豬肉獎都要整色整水
最起碼都講下現場啲人係點樣撳
係咪撳一個會加多幾個定點,評審比心係咪會乘大十倍
屌乜撚都唔交代又唔透明,造馬都唔好造得咁撚柒啦
咁樣失驚無神由本身70幾萬升到2百幾,真係人唔笑狗都吠
覺唔覺big big channel叫BBC係侮辱咗BBC?

大家都係國營
英國BBC高質好多
求記者朋友幫忙徹查事件
求記者朋友幫忙徹查事件

睇怕得毒果會幫手
你睇其他同TVB fd開果啲,成個過程入面同反佢無乜分別
一係唔報佢,一係報就唔慌好野,可以點
10號真係由 day 1 到決賽講嘢都係 1999, 窒到無一句完整句子。
兩個月都零進步

其他真係見到有進步,開頭講嘢麻麻,都越來越好。

最仆街頭先仲要話 10號講嘢幾好
TVB篤數經已係成例,不過今次篤數做得特別肉酸
10號真係由 day 1 到決賽講嘢都係 1999, 窒到無一句完整句子。
兩個月都零進步

其他真係見到有進步,開頭講嘢麻麻,都越來越好。

最仆街頭先仲要話 10號講嘢幾好

屌,泳裝果度講得咁好以為9真係反cup入5強
點知見到張寶欣喺度已經心知不妙
但最後見到個冠軍咁樣,都真係唔知係好嬲定好笑
根本成晚都唔知有無一張係計分紙既物體,甚至係唔存在呢樣野
搞咁耐都係為左選大明猩個老婆出黎
當年Sofiee Ng喺個問答環節比啲仆街問題做死都仲叫做有源可依
屌你今晚
講得好都無用,人地要口才差果個入到就一定入到
9號 無咗bbc奬
5號最上鏡
10號入五強
8號無三甲,零奬
5號冠軍

無一 part 正常, 真係睇到好嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞