2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike
kelly ig live, 返緊電視城

簽約?

邊會咁快...上年都要去到10月定11月先落實

之前咪有訓練班招生, 好似仲未開始.
有機會夾埋 d 港姐落去

根本今年冇港男先有訓練班招生

係喎 , 今年又無咗港男

如果計返條數,佢好彩既話有機會係蘇韻姿個路線,因為都叫做係五強/第四名

我驚係 10 行蘇韻姿條路

簽約?

邊會咁快...上年都要去到10月定11月先落實

呢個時候係傾約架

咁真係傾既,但應該未咁快簽
不過年年都唔同,今年藝訓就開啦?
有冇人有Nicole Kam ig live?上ig搵唔返
Kelly個段我都睇唔切

佢live左兩次 del晒啲片

早知遲一日飛

我有喊果段
每睇一次都更加令我痛心疾首
唔撚屌柒個張寶欣唔得

我要
有無人backup左kelly同Nicole kam既ig live?

我有喊果段

應唔應該喺度po
一方面係可以比人知造馬10搞撚到人喊
但係驚搞到9

咁可唔可以講下佢點解喊?
因為失落最受歡迎獎?

因為拎唔到個獎,覺得令支持佢一直心心佢既支持者失望
覺得辜負左我地既期望

所以要繼續追擊10

我有喊果段
唔撚屌柒個張寶欣唔得

我要

tg比你?佢都del左,唔想post出黎
有無人backup左kelly同Nicole kam既ig live?

我有喊果段

應唔應該喺度po
一方面係可以比人知造馬10搞撚到人喊
但係驚搞到9

咁可唔可以講下佢點解喊?
因為失落最受歡迎獎?

因為拎唔到個獎,覺得令支持佢一直心心佢既支持者失望
覺得辜負左我地既期望

所以要繼續追擊10

你如果係會繼續屌,我都會繼續
直至真係大家都算數想放過條臭閪咁我先會停

我有喊果段
唔撚屌柒個張寶欣唔得

我要

我都覺得唔好post
等我今晚開tg

我有喊果段
唔撚屌柒個張寶欣唔得

我要

我都覺得唔好post
等我今晚開tg

單野如果比傳媒知左,無錯係會有機會多左news再去屌柒10號
但對9號之後既影響無人知,可能累左佢
所以都係隨緣啦

我有喊果段
唔撚屌柒個張寶欣唔得

我要

我都覺得唔好post
等我今晚開tg

單野如果比傳媒知左,無錯係會有機會多左news再去屌柒10號
但對9號之後既影響無人知,可能累左佢
所以都係隨緣啦

其實係 始終10號有特權
小時偷針大時偷金
就算係咪為9號而發聲都好,10號呢啲人既劣行確實值得流芳百世
今日佢可以憑姊蔭搶得人個豬肉獎,他日都可以搶其他野
搶人角色,搶其他獎
果晚佢攞左人個獎,我都唔會預期有咩改變
但佢都要預期自己會不斷比人狙擊
呢啲人唔屌唔得
5 係咁起火頭, 10 又咁,
tvb / 佢本人都應該出嚟做多 d 嘢, 認真態度回下.

好似關家姐個名, 可以跟足一世
又好似 kingjer 咁, 個 artist 每做一樣嘢一件衫一個pose 都不斷拎嚟恥笑

係網絡上, 癲起上嚟真係可以一個 fans 一句說話 就玩起 一個 artist

5 係咁起火頭, 10 又咁,
tvb / 佢本人都應該出嚟做多 d 嘢, 認真態度回下.

好似關家姐個名, 可以跟足一世
又好似 kingjer 咁, 個 artist 每做一樣嘢一件衫一個pose 都不斷拎嚟恥笑

係網絡上, 癲起上嚟真係可以一個 fans 一句說話 就玩起 一個 artist

欺世盜名呢個名某人呢世都走唔甩
活生生踐踏公平競賽精神
TVB你又係戇鳩
你唔係諗住一個本來已經有170萬心心既佳麗正常情況9成9攞到個獎之下
依家無左個獎佢啲支持者會就咁算呀?
咬你幾年你都無癮啦
屌你老母睇番bbc頒獎個陣既片段,真係好嬲
好戥美黎唔抵
好難想像佢個陣聽到係10號拎既心情係點
我琴晚都有睇佢ig live,可能佢喊,唔知頭唔知路既人會覺得佢小器
但係諗真d,佢既勤力有眼睇,有哂數據支持,點知輸比個hea選靠姐幹既人
我都感受到佢個種委屈
TVB你又係戇鳩
你唔係諗住一個本來已經有170萬心心既佳麗正常情況9成9攞到個獎之下
依家無左個獎佢啲支持者會就咁算呀?
咬你幾年你都無癮啦

佢做咁多直播,幫bbc宣傳,tvb過橋抽板
我係佢以後唔係bbc開live,淨係ig算鳩數
起碼穩定過d垃圾app
以後 學是學非 post, 我唔再 cap bowie 相.
以後 學是學非 post, 我唔再 cap bowie 相.

啱,佢家姐果種氣焰都唔係人咁品
果個ig post完全表達出佢有幾咁助長同支持個妹搶人個獎既所作所為

果個ig post完全表達出佢有幾咁助長同支持個妹搶人個獎既所作所為

上年已經好憎個家姐 依家更憎佢個妹 屌你老母佢屋企人大把錢揸手 閒閒地買個獎有幾難 但有冇諗過本身攞獎個個 真係越講越嬲

上年已經好憎個家姐 依家更憎佢個妹 屌你老母佢屋企人大把錢揸手 閒閒地買個獎有幾難 但有冇諗過本身攞獎個個 真係越講越嬲

屌佢買個最上鏡咪算,都唔知佢做乜柒
因航
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞