2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike
講真有冇人可以寫封投訴信俾我哋一齊投訴

唔記得晒格式
跟亞軍學下咩係港姐應有既談吐啦
https://youtu.be/V00RW9L9h4I

regina 講嘢真係唔會出事

之前 live 問佢 揀 鏟平獅子山定填平維港起樓.
佢真係答, 仲好認真.
話兩個都唔好, 話知道住屋好多問題, 但有好多唔同方案去解決.
佢無揀過, 但又好似講咗 d 住屋嘅嘢, 但又唔會得罪任何一邊.
真係好應節
啱啱睇咗 5 號個 ig
幅冠軍相, 跟著 tag 就係 queen, firstplace, winner...
一句多謝都無 一個多謝 tag 都無
跟著 ig live 就開拖寸人
真係極度自我中心喎

其他人都會出下 post 講多謝支持.
mandy 17歳咁細個都識出個 post 講晒多謝.

5號真係零人情世故

好大既口氣

queen 都寫出黎, 係咪上晒腦

#其實我諗過用英文寫 #但香港小姐應該要明白中文的重要性
"其實除咗樣之外,所需求嘅嘢亦都好多,好似說話、人際關係,比起樣更重要"
兩屆冠軍

抽晒水, 呢下真係
但你又好似無得話佢抽水咁
跟亞軍學下咩係港姐應有既談吐啦
https://youtu.be/V00RW9L9h4I

regina 講嘢真係唔會出事

之前 live 問佢 揀 鏟平獅子山定填平維港起樓.
佢真係答, 仲好認真.
話兩個都唔好, 話知道住屋好多問題, 但有好多唔同方案去解決.
佢無揀過, 但又好似講咗 d 住屋嘅嘢, 但又唔會得罪任何一邊.

試吓叫5號答
聽條問題“吓”成分鐘先開始明少少
btw希望tvb比regina拍劇/綜藝既機會之餘
多d善用下佢既口才 (唔係東張咁簡單 )

鬧得好

幅冠軍相, 跟著 tag 就係 queen, firstplace, winner...
真係極度自我中心喎

5號真係零人情世故

好大既口氣

"其實除咗樣之外,所需求嘅嘢亦都好多,好似說話、人際關係,比起樣更重要"
兩屆冠軍

抽晒水, 呢下真係

佢兩個好撚高招 因為真係講事實

鬧得好

佢兩姊妹都
真係極度自我中心喎

5號真係零人情世故

好大既口氣

兩屆冠軍

抽晒水, 呢下真係

佢兩個好撚高招 因為真係講事實

佢之前都買 1 8 9 啦
九號依家會係ig 開live
敬請留意!

收皮啦落選豬肉冠軍

支持
耐心等候
regina攞亞我只會得一個情況係完全接受

收皮啦落選豬肉冠軍

抨擊
金美黎開緊instagram直播 喊緊
屌,張寶欣我屌你老母呀
張寶欣我唔會放過你呀
我會不斷狙擊佢,雖難必誅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞