2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike
有網民質疑網上投票「最受歡迎香港小姐」,賽前是⑨金美黎累積最多心心,但最後是⑩張寶欣奪獎?余詠珊稱張寶欣賽前累積加臨場獲200多萬心心,絕對不能造假。

我屌你老母呀

佢無解釋到, 無提供額外資料, 只係重覆講多次個結果.

記者有料就追問, 咁會唔會公佈埋其他佳麗既數字, 咁樣追落去.
有網民質疑網上投票「最受歡迎香港小姐」,賽前是⑨金美黎累積最多心心,但最後是⑩張寶欣奪獎?余詠珊稱張寶欣賽前累積加臨場獲200多萬心心,絕對不能造假。

我屌你老母呀

記者有料就追問, 咁會唔會公佈埋其他佳麗既數字, 咁樣追落去.

呢種回應根本不能接受
七月流流無端端多左二百幾萬個心
見到佢地咁為佢唔抵,我又開始難過了
唔應該係咁樣架
港姐就係港姐,點解要幾屆正常,之後要有一屆既佳麗成為犧牲品
究竟 TVB 幾時會比 5號 係 BBC 開 Live
開就比人鬧爆, 隨時變 live 駡戰
但又無理由唔開
推到上icac
推到上icac

push
明明東張西望都影住啲藝人狂俾心心8號,總之一定唔會係十號
明明東張西望都影住啲藝人狂俾心心8號,總之一定唔會係十號

係,何廣沛同揚明都係8
推到上icac

push

桐子軍好有愛
多謝你呀
但主流啲page仲係focus係冠軍到,我覺得呢單離譜d
我想問下,一個連最後衝心階段都話攰唔想開live住既人,佢點樣肩負起推廣bigbigchannel既責任呀?

原本你個apps可以有好多特色節目
依家?張寶欣仲會唔會keep住開live都頓成疑問,獎已袋理撚得你

白白浪費一個好機會,遲早中悔
我想問下,一個連最後衝心階段都話攰唔想開live住既人,佢點樣肩負起推廣bigbigchannel既責任呀?

依家?張寶欣仲會唔會keep住開live都頓成疑問,獎已袋理撚得你

白白浪費一個好機會,遲早後悔

10號做埋啲狗閪野就搵個5號黎轉移視線,兩個都奇恥無比
個雷負責辣著啲火頭引戰
仲撚西果個就縮埋一邊

我屌你老母呀

呢種回應根本不能接受

完全唔係回應
究竟 TVB 幾時會比 5號 係 BBC 開 Live
開就比人鬧爆, 隨時變 live 駡戰
但又無理由唔開

應該幾過癮

呢單真係超離譜 但得兩篇報道

我屌你老母呀

呢種回應根本不能接受

完全唔係回應

技術故障道個歉真係咁難?
足球比賽有誤判都可以事後公佈返,雖然賽果改變唔到但起碼還受害者一個公道先
有無必要咁高姿態呀

9號好命苦

我屌你老母呀

呢種回應根本不能接受

完全唔係回應

技術故障道個歉真係咁難?
足球比賽有誤判都可以事後公佈返,雖然賽果改變唔到但起碼還受害者一個公道先
有無必要咁高姿態呀

強烈要求會計師事務所公佈數字

計埋呢篇三篇,諗下聽日點樣加落每日一屌會精彩啲,比世人睇清呢班狗閪既嘴臉

白白浪費一個好機會,遲早中悔

之前 nicole 試過咁多唔同嘢, 打機, 包雲吞, 插花, 彈琴. 自己 set 位 set 機去 live,
根本 nicole 拎奬, 跟著繼續開 live, 可能比多少少 resources , 就可以大把嘢玩.
可以當 KOL 咁捧, 用港姐 個名去幫 BBC 搵廣告.

10 號 無思想口窒窒咁, 點拍呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞