2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike

陸永真係過火

尋日睇左陣,覺得好唔開心
點解仲要玩佢地

陸永真係過火

最尾呢個環節真係眼火爆,麻煩啲落選佳麗唔想入tvb就爆佢地大獲啦

問題佢仲要係兩個女既老豆
點解可以講得出呢啲說話
跟亞軍學下咩係港姐應有既談吐啦
https://youtu.be/V00RW9L9h4I

regina 講嘢真係唔會出事

之前 live 問佢 揀 鏟平獅子山定填平維港起樓.
佢真係答, 仲好認真.
話兩個都唔好, 話知道住屋好多問題, 但有好多唔同方案去解決.
佢無揀過, 但又好似講咗 d 住屋嘅嘢, 但又唔會得罪任何一邊.

佢好似first hon畢業,之前無乜留意佢,因為傳媒成日報8號同10號,宜家覺得佢幾正幾得體

city 1st hon 爆4入big 4
又靚又叻完美到一個點

仲要 dean list

亞冠係1號?
1號條友,隻眼開到成個阿凡達咁
唔明點解有人話佢靚
Big4通常係成積中等先入

陸永真係過火

最尾呢個環節真係眼火爆,麻煩啲落選佳麗唔想入tvb就爆佢地大獲啦

問題佢仲要係兩個女既老豆
點解可以講得出呢啲說話

聲討6永
聲討6永

呢個post真係大把野屌
年份 (冠/亞)
2010 13號陳庭欣 15號張秀文
2011 5號朱晨麗 14號朱希敏
2012 17號張名雅 19號黃心穎
2013 17號陳凱琳 15號蔡思貝
2014 15號邵珮詩 9號王卓淇
2015 1號麥明詩 4號龐卓欣
2016 6號馮盈盈 2號劉穎鏇
證明冠軍唔一定撈得掂過亞軍
希望regina爭氣
聲討6永

呢個post真係大把野屌

成個港姐show都不堪入目,屌極都有
年份 (冠/亞)
希望regina爭氣

我覺得大家主要嘅不憤係來自選舉嘅不公同造馬
年份 (冠/亞)
希望regina爭氣

我覺得大家主要嘅不憤係來自選舉嘅不公同造馬

呢個冠軍5號真係影衰6年前既冠軍5號
果個5號靚到,呢個5號
個冠軍仲要係 ig 串串貢
以前好似無咁多花臣,宜家年年轉賽制,真係好讀班佳麗有無運
以前好似無咁多花臣,宜家年年轉賽制,真係好讀班佳麗有無運

可見既十年內港姐有機會消失
【錯在選民身上?】雷莊𠒇奪冠遭非議 余詠珊賴全民投票唔踴躍
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170904&s=7018882&a=57168358

余詠珊顯權威:冇評判嘅票雷莊𠒇都贏

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170904/bkn-20170904151355745-0904_00862_001.html

大家唔好忘記,余詠珊呢條八婆都係其中一個造就今屆港姐造馬嘅罪魁禍首,要強烈譴責
下年唔該改做叫tvb小姐!!
沒有一句交代,沒有一點歉意
明明係受害者既,反而要好似做錯事咁喊晒同大家say sorry謝罪
真係天理難容
睇到佢咁難過,真係好難唔著
原來仲咁多人睇無綫
好在未執
而家就美黎美黎,過左兩三個月仲記得邊個至算啦
而家就美黎美黎,過左兩三個月仲記得邊個至算啦

輸賭囉
驚你變第二個屌admin屎忽咋
大家好 我終於可以上水
可唔可以幫我召喚一下珍禽異獸巴打

我都無佢聯絡方法,唯有係等佢上水架咋

講真有冇人可以寫封投訴信俾我哋一齊投訴

應該寫去邊?
喊到仆街

點算頭先飛緊miss左

bb唔好喊 好心up
張寶欣我屌你老母臭化系

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞