2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike
10號真係由 day 1 到決賽講嘢都係 1999, 窒到無一句完整句子。
兩個月都零進步

其他真係見到有進步,開頭講嘢麻麻,都越來越好。

最仆街頭先仲要話 10號講嘢幾好

屌,泳裝果度講得咁好以為9真係反cup入5強
點知見到張寶欣喺度已經心知不妙
但最後見到個冠軍咁樣,都真係唔知係好嬲定好笑
根本成晚都唔知有無一張係計分紙既物體,甚至係唔存在呢樣野
搞咁耐都係為左選大明猩個老婆出黎

我都有一秒覺得9號問答ok 有可能入到
9號 無咗bbc奬
5號最上鏡
10號入五強
8號無三甲,零奬
5號冠軍

無一 part 正常, 真係睇到好嬲

明明上兩屆搞得都算唔錯,點解今屆要咁樣倒退
10號真係由 day 1 到決賽講嘢都係 1999, 窒到無一句完整句子。
兩個月都零進步

我都咁諗
問答 9 唔會差過 10 同 5
兩個月都零進步

我都咁諗
問答 9 唔會差過 10 同 5

屌,選港姐就計overall,華姐就單項才藝比人臨尾反cup,真係龍門任佢擺
不過講真今屆咁黑,佢個overall都係自己鳩up既啫,有撚計過咩
覺唔覺big big channel叫BBC係侮辱咗BBC?

睇topic睇到頭都大埋 心諗點解BBC會報導港姐
利申冇睇頒豬肉獎
負評係比BBC
今次港姐真係經典
今次港姐真係經典

真係黑色喜劇咁款
Kelly以後要加油
呢個post真係要bookmark
以後一有張寶欣啲post就貼巴打個數據分析過去,等佢黑人個獎黑得咁過癮
呢個post真係要bookmark
以後一有張寶欣啲post就貼巴打個數據分析過去,等佢黑人個獎黑得咁過癮

今晚真係訓唔著,tvb已經無底線到呢個地步
本來一個咁樣既豬肉獎照實頒返根本無傷大雅,偏偏有啲人係要跟足佢心目中既劇本黎行,為呢屆唔光采既選美結局留返少少既一點公正性都唔得,係要篤數做馬既,我無野好講

唔駛呀咁又……

你唔明架啦,呢個幾兩個月我地真係睇住9號好勤力咁做live,仲要唔係齋吹水,而係盡量搵啲有意義既野去教人,最後竟然咁樣比大會過橋抽板,真係好撚心up
今晚佢個妝化得唔好無力挑戰五強係佢無運都無辦法,但呢個獎佢真心值得擁有,點解可以咁殘忍

唔駛呀咁又……

你唔明架啦,呢個幾兩個月我地真係睇住9號好勤力咁做live,仲要唔係齋吹水,而係盡量搵啲有意義既野去教人,最後竟然咁樣比大會過橋抽板,真係好撚心up
今晚佢個妝化得唔好無力挑戰五強係佢無運都無辦法,但呢個獎佢真心值得擁有,點解可以咁殘忍

係 佢真係好有心做live
有時返完TVB成日 夜晚仲開到1點幾
之前成日睇 live ,官方活動or 自己 live, 覺得有好多個真係有勤力 用心去做 去進步。

189 真係落力用心,10我覺得遊魂緊,由 台灣一直到 sasa 都係唔知做咩咁

賽前我話想 2號爆冷,因為佢都幾比心機。佢開 live 有人問佢嘢,佢之後 Google 番,好詳細答番唔同嘅答案。同埋佢有反思自己唔好,要點改。佢開 live 都話 心心無可能追 Nicole,但都希望多d ,去番中間 average 。
之前成日睇 live ,官方活動or 自己 live, 覺得有好多個真係有勤力 用心去做 去進步。

189 真係落力用心,10我覺得遊魂緊,由 台灣一直到 sasa 都係唔知做咩咁

賽前我話想 2號爆冷,因為佢都幾比心機。佢開 live 有人問佢嘢,佢之後 Google 番,好詳細答番唔同嘅答案。同埋佢有反思自己唔好,要點改。佢開 live 都話 心心無可能追 Nicole,但都希望多d ,去番中間 average 。

2號果下係幾慘,仲要十進八果下搞到好似係9號頂走佢咁
明明係應該最低分果個唔喺度

唔駛呀咁又……

有睇開佢哋嘅,就更加接受唔到個結果

唔駛呀咁又……

有睇開佢哋嘅,就更加接受唔到個結果

我真係又想喊唔係講笑
咁樣公平咩
八月做廢青成日睇live 第一個就係睇11號
之後有睇埋10號同8號 上黎追post之後睇埋9號

我覺得11號個人幾真 可惜淘汰左之後冇得睇

第一次睇8號係幾好笑 佢隻狗發癲 搞到佢叫佢媽媽移走隻狗 之後一直覺得佢幾有心 所以次次live都即刻衝入去睇

10號頭幾次有睇 但之後唔知點解冇心機特別追

第一次睇9號我覺得好神奇 估唔到有人開live開到好似拍資訊節目咁 之後都一直追

其實7號2號我都覺得唔錯 感覺個人都幾真 可惜一直被忽視

係間房仔跳舞
隻手都唔夠伸,只可以不斷原地轉圈

但點都好過 擺 pose 同食嘢

係間房仔跳舞
隻手都唔夠伸,只可以不斷原地轉圈

但點都好過 擺 pose 同食嘢

真係本身跳舞幾勁都冇用
本來以為3號好快會out
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞