2017香港小姐決賽3:查明BBC最受歡迎香港小姐真相

1001 回覆
31 Like 24 Dislike
因涉造假竊取港姐人氣獎項而臭名遠播的
因涉造假並竊取港姐人氣獎項而臭名遠播的

小心言詞 費事俾啲仆街告你誹謗

未落名
無對象

認真點投訴
因離奇賺取過百萬心心並奪得BigBigChannel最受歡迎香港小姐一獎而臭名遠播的

拿,無話佢篤數架👈

屌你老母 咁都比我撞到張寶欣條仆街同老豆行街 真係好想行埋去屌柒佢
因離奇於三分鐘內賺取過百萬心心並奪得BigBigChannel最受歡迎香港小姐一獎而廣受公眾質疑的

.持平啲持平啲

屌你老母 咁都比我撞到張寶欣條仆街同老豆行街 真係好想行埋去屌柒佢

臭閪
鐘意個 奪 字
鐘意個 奪 字

一人一信投訴東張西望及無線電視內容失實偏頗!無線執柒左佢啦!

投訴信草稿(by 瓊姐)

致廣管局:

本人現投訴2013年11月5日晚上7點30分播出之東張西望節目。

節目內容偏頗,處理失實,有偏重政府立場之嫌。電視台本應持中立態度,但節目明顯有既定立場,內容洗腦,請 貴局作出處分。

敬安
市民 XXX 上
等我改編下先

你寫完初稿我地呢度咁多人執都執好佢
以後 學是學非 post, 我唔再 cap bowie 相.

支持

有緣

持平講,就算真係造假都係tvb造假
10號唔通有獎唔要?
或者心水清到同森美拗應該係金美黎攞?

認真點投訴

農夫收皮啦,根本d gag唔好笑
而家tvb又想屈網民
「法官大人」我就聽過
「超友誼關係」係d阿伯先會講

持平講,就算真係造假都係tvb造假
10號唔通有獎唔要?
或者心水清到同森美拗應該係金美黎攞?

所以咪改左唔用呢句囉

認真點投訴

而家tvb又想屈網民
「法官大人」我就聽過

真係好 old school

認真點投訴

而家tvb又想屈網民
「法官大人」我就聽過

真係好 old school

農夫真係好仆街,講野咁無底線
都係鍾意以前艾粒多啲
因離奇賺取過百萬心心並奪得BigBigChannel最受歡迎香港小姐一獎而臭名遠播的

拿,無話佢篤數架👈

頭先未睇到

甄妮

拿,無話佢篤數架👈

頭先未睇到

甄妮

你睇埋下面先,呢個已因措詞唔夠中立而取消
因離奇於三分鐘內賺取過百萬心心並奪得BigBigChannel最受歡迎香港小姐一獎而廣受公眾質疑的

.持平啲持平啲

晚安,希望張寶欣今晚食得落飯,唔好食食下嘔晒出黎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞