[KPOP] K-POP 2024討論區 (25)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
trailer個concept同造型唔錯 希望唔好真係出嗰陣完全兩回事
HANNI或將出席職場霸凌監查會
New Jeans Hanni被指定為職場霸凌參考人,或將出席10月25日的監查會
國會環境勞動委員將在下個月舉行國政監查,將愛豆New Jeans成員Hanni和HYBE最高人事負責人金珠英分別採納為參考人和證人。預計將進行針對職場霸凌的的質詢。
環勞委30日通過了“要求國政審計證人·參考人出庭案”,要求Hanni作為參考人,金珠英作為證人出席。國會計劃對Hanni進行關於職場霸凌問題的質詢,並計劃向金代表詢問對此應對不善的原因。
即使被採納為國監證人和參考人,如果提出“正當理由”提交不出席理由書,也可以不出席。但對於證人,即使提交了不出席理由書,如果常任委員會判斷不出席理由不合理,可能會收到同行命令,或如果不答應同行,可能會被控告。因此,即使Hanni不作為參考人出席,金代表出席的可能性也很高。
illit經理人唔同我打招呼
Hybe同Ador唔用我想要嘅idea做歌
我想要嘅總監唔比我
你地職場霸凌我
好嬲好嬲
April嗰陣有無去
性騷擾單野反而不了了知
條煩閪又搞乜撚吖?
支持睇下佢有咩偉論發表 不過上國會作證要宣誓 冇得亂up 其實係咪d政客借NJ嚟抽水
有冇巴打好鍾意睇 Sky_Croc 大師嘅偉論?
https://lih.kg/3581639
我姊妹會員金延油點睇tws出當年果招複製曲線,fate升佢升,fate跌佢跌少D
narin真係好掂
Lia 回來喇
個樣唔掂

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞