[KPOP] K-POP 2024討論區 (25)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
冇啦 到SVT陸續入伍嚕
undermine敵對公司旣女團應該糸正常商業操作

我可能數學比較差
5萬同10萬差唔多姐
半個月日本賣10萬張房狗表示不喜歡
Hybe粉表示蟹L到pk
仲有四位師弟
txt enhypen,後門男同年冠男團
一時唔偷雞做保長!自己distort音源又唔講!
Hybe 係Kpop毒瘤!
Bunnies,鍾唔鍾意你哋嘅新媽媽吖?
閔熙珍繼續擔任NewJeans製作人
閔媽 說好的記者會呢
以下是ADOR的官方立場全文:

ADOR於今日董事會上決議,將召開臨時股東大會,以重新任命閔熙珍董事為內部董事。

此前,ADOR已於9月11日上午向閔熙珍董事提出,請她在未來5年間負責NewJeans的製作。這5年是NewJeans與公司剩餘合約的全部期間。

然而,今日ADOR董事會討論後決定,當前無法接受讓閔熙珍董事重返代表董事職位的要求。

由於NewJeans製作負責人的身份、期間和權限得到了基本保障,預計未來將就具體條件進行協商。

今日,我們已通過電子郵件向NewJeans成員詳細回覆了董事會上討論的內容以及成員們的各種疑問。
Hybe家軍呢 我地Amy絕不承認
NewJeans可以復工
竟然跪之前趕盡殺絕咁
股票跌到要讓
即係點 決策不變?
要救股價 無計啦
房狗要錢 閔狗要製作權 fans要妹豬
打和啦super
冇ceo做,閔媽冇左最大決策權
wtf
ok 不過似乎有返製作人身份請返佢
都唔係跪好似11號已經offer閔媽繼續做製作人 但佢唔同意
然後今日再開會後都係俾返製作人offer 冇得做返ceo
一人讓一步
班女嘅訴求係要閔媽返嚟做代表呢個訴求係冇應承到 俾佢轉做製作人即係燉冬菇冇得再獨攬大權隻手遮天
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞