[KPOP] K-POP 2024討論區 (25)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
SM老字號train出嚟嘅藝人實力有一定保證
暴發戶搞女團係為咗搵快錢大部分都冇咩實力 特別係唱歌極少數唱得都係出面挖角返嚟
不過依家d人都係重視包裝概念多過實力暴發戶嘅團係符合市場口味 好多人一邊鬧hybe一邊含淚俾錢佢賺
造假團仲有後補,仲要第二
Crazy第幾?
第4
Gidle最好嘅地方就係大家都承認舒華實力係唔得
舒華自己都知亦唔會扮
Fans都知佢廢唔會講太多廢話兜

所以啲歌直接比最少+最易嘅part佢都冇人有意見
係咩?但我批評舒華俾班台狗屌喎佢哋仲成日屌田小娟做咩俾咁少part舒華喎
我見到都幾多人話多謝小娟咁幫舒華
同子瑜粉比
班舒華粉台狗已經理性好多
呢隊啲fans以護短嚟講
算頭3甲
因為4個bingo中哂
中小型公司出身
隊中有人識創作
有台灣人
啲歌好似好特別
Aespa無修音嘅Encore係唱得幾好嘅 唱歌實力係有
不過早排見Winter上唔知咩節目 話冇忘記過自己係歌手之類咁 就幾好笑 冇忘記但Spicy音放唱完4場又繼續0開
公司問題 冬冬係一個好歌手
但個體難敵公司睇新牛就g
你好愛F8
🔥韓娛熱議- #YG 歷代最Legend 的戀愛說三大回應

1. #太陽 & #閔孝琳
「是事實的話祝福」 ——說得好像是別人家藝人的事一樣。

2. #CL & #宋旻浩
「無語」 —— 很無語嗎?

3. #Jennie & #Kai
「SM會發表立場」—— SM會看著辦

韓網評論-
🗣️:三大範文
🗣️:真的好好笑
🗣️:如果是事實那祝福 好好笑
🗣️:太陽的不管看幾次都覺得很好笑
🗣️:SM會發也蠻好笑的
🗣️:那時候因為那篇立場文 所以超級好奇SM的反應
🗣️:個人覺得第二個最好笑
🗣️:SM會發到底是什麼啦
🗣️:三個都很經典
🗣️:有夠搞笑
🗣️:自從「如果是事實那祝福」後,其他的都不太意外了
🗣️:原來都在這裡有sense
🗣️:叫SM發?哈哈哈
🗣️:感覺三號是和SM談過的吧
🗣️:1號是十年後看都還是覺得很好笑
🗣️:三號是反正承認我們也不會怎麼樣,但不知道SM的立場,所以他們自己看著辦吧

小編:幽默感💯的公關😍

Cr. kagit
滿狗都走咗都仲係咁
Rv近三年團Cb都係得一定兩場Cosmic係有開咪 明明唱得
好唱得但永遠聽唔到LIVE, 同有1千萬起銀行但永遠唔郁得有乜分別
唯一理由就係佢地唱跳唔穩, 只能保一樣, 唱可以咪,跳唔得
hello

幾時死
即係幫朋友問
追gigi真係好實惠 大家都好願意捐贈俾你
幫手回收垃圾應該收返佢地錢添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞