[KPOP] K-POP 2024討論區 (25)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
佢成浸廢老除出晒嚟
玩到班黑粉變儍鳩,你哋廢啲!
屌你老味你真係弱智唔係扮架wo 你上面邊條link有講nj事件導致hype市值跌一半呀 你閱讀理解有問題?不過你弱智既所以其實都好正常

最撚好笑係第一條link明明最後講
"In the worst case scenario of NewJeans being excluded from HYBE's artist line-up, the negative impact on the firm's annual earnings and operating profit is estimated to be less than 10 percent," Park Su-young, analyst at Hanwha Securities, said, adding the firm's long-term growth outlook is expected to remain intact.

最後一條就最後講It attributed the profit fall to BTS's hiatus due to their mandatory military service.

你到底自己有冇睇過架 自己貼link反駁自己?
你真係弱鳩智架wo

UUU影都冇
房爸爸係咪唔記得過數
所以你咪自暴其短啦!profit 係accounting term ,share price係finance term!Accounting只係反映historical performance,股價係反映future prospects!
同threads果啲傻閪講嘅野一樣
成日argue Hybe注水、新男女團紅霸音源、橫掃音冠、又有17同各男團頂住、les唔識串唔算翻車繼續掃榜,咁Hybe股價應該好堅挺!睇你條傻閪一定係Earnot,難怪同新牛有仇!不過我喜見全Hybe同新牛仆街!
profit咪影響股價其中一個因素囉 你係咪弱智?又係到重新定義股票?上面幫你搵埋出黎出黎都唔睇 年紀大隻眼有問題?
你條傻鳩真係同同閔熙珍一樣 永遠唔會直面對方既質疑而係走去講其他野扯開話題
你講下邊條link有講nj事件導致hype股價下跌一半先啦
第一條link最後講nj營收佔hype 10% 唔夠影響唔到hype又係唔敢回應
得10%營收點樣可以代表nj等如hype一半市值呀
攞22年尾全世界股市炒得最旺個價嚟比較
Tesla 都冇撚咗一半啦
真係低能!真係唔只係儍,仲係喪!股價係反映將來盈利,除非業績偏離預測好多,咁都係業績公布日調整!我問你嗰啲問題你咪避開哂啦!又抄一大堆general到唔general嘅垃圾嘢出來!profit同share price嘅concept又唔清,自暴其短!

其實可唔可以解釋一下你點解同新牛咁大仇口?係咪你買咗Hybe股票輸到仆街?定殺咗你全家?唔好爆血管,幫緊你幫緊你!

做乜咁在意啫新牛影響Hybe啫?我可以接受依個世界有你依種儍鳩存在喎!
仲諗緊點解推po推得咁快
原來係世界大戰
所以hybe真係大公司之首
sm之前權鬥啲爆料仲多都無咁多罵戰
hybe啲團係好應該自成一角叫做h-pop
📌 #韓網熱門 ➡️ #李世榮:最好的朋友建「黑粉俱樂部」,道歉後仍未停止

李世榮曾在現象級韓劇《#大長今》中飾演嫉妒女主角「長今」天生味覺的女二號「今英」的童年角色。 李世榮回憶道:「當時去學校,男同學們都會取笑我。 (我因)《大長今》出名後,有朋友還開設反對我的網站(Anti-Cafe/黑粉網站)。」 父母得知此事後對她說:「最近和你關係很好的那個朋友,不要太過親密喔。」 她假裝沒聽見,沒有太在意。接著李世榮補充道:「有一天在學校,其他同學告訴我,『那個朋友開了反對你的網站,你還跟她一起玩嗎?』 我問她『妳真的這麼做了?』 她坦白說『是的,對不起』但那位朋友道歉後,仍然繼續活動在反對我的網站上。」😟😤

💬韓國網友評論:
1. 瘋了
2. 為什麼啊?
3. 真的都是一群神經病
4. 果然欺騙、嫉妒是最噁心人的
5. 失去了對人類的喜愛
6. 那個時候李世榮應該才是國小生吧,那個年紀的小孩經常做些惡魔般的事情,然後還很厚臉皮,完全不覺得自己做錯
7. 小小年紀就這麼嫉妒人啊
8. 看到這個節目,當事人應該知道說的就是自己吧,她應該不知道什麼叫做羞恥,你做過的每一件事情最終都會回到自己身上
9. 大部分童星好像都有小時候被孤立的回憶,李世榮真的太痛苦了
10. 嫉妒同性別的人,真的太醜陋了

📢更多韓網友評論👇
https://www.koreastardaily.com/tc/news/155140

Cr. 韓星網
敢同阿米罵戰真係冇有識死
世界和平
CLS
寄生上流係好現實嘅寫照
放諸四海皆準
同一階層嘅人都會互相唔抵得、睇唔起
想搵機會跣到對方永不翻生先得
小學雞嘢記咁耐細路仔係咁架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞